Nieuw structureel partnership tussen Basware en The Acto Group geeft e-invoicing nieuwe boost

Basware, de toonaangevende leverancier van e-invoicing- en purchase-to-pay-oplossingen, is een structureel partnership aangegaan met The Acto Group, de Belgische specialist op vlak van documentdistributiebeheer. Het partnership vloeit voort uit de bestaande, solide relatie tussen beide bedrijven. 

Het nieuwe partnership tussen Basware en The Acto Group zorgt ervoor dat klanten die vandaag reeds papieren facturen versturen, nu ook echte elektronische facturen kunnen uitsturen. Dankzij dit vernieuwde partnership maakt The Acto Group integraal deel uit van het Basware e-invoicing ecosysteem dat de mogelijkheid biedt om facturen uit te wisselen met hun klanten en het uitgebreide Basware-netwerk. Niet alleen kunnen ze gebruik maken van de Basware peppol connectie naar de overheid, maar krijgen ze vanaf nu ook een gemakkelijke toegang tot een geïntegreerde e-invoicing oplossing.

Klanten kunnen hiervoor nu terecht bij het geïntegreerde dochterbedrijf Pyramid Document Solutions die gespecialiseerd is in het genereren, hosten en distribueren van documenten voor middelgrote volumes. Klanten krijgen hier de beste oplossing voor hun uitgaande documentenstroom, hetzij digitaal en/of print.

Krista Rampelberg, bedrijfsleider Pyramid Document Solutions binnen The Acto Group, legt uit waarom dit partnership zo interessant is voor de klanten: “In onze groep leggen we de focus op print en digitaal, waarbij wij instaan voor het beheer van alle uitgaande stromen van documenten. Veel aandacht gaat ook naar de functionaliteit hiervan, waarbij telkens de klant centraal staat. In die optiek willen we onze klanten een zo breed mogelijk spectrum diensten aanbieden zodat zij verder zonder zorgen blijven. We willen in ieder geval voorkomen dat onze klanten in een ingewikkeld proces verzeild geraken. Net daarom nemen we de transitie volledig op ons. Door in zee te gaan met een toonaangevende partner zoals Basware zijn we nu ook in staat om e-invoices in het juiste formaat naar verschillende kanalen te sturen.”

Dany De Budt, country manager van Basware: “Bij Basware zijn we altijd op zoek naar structurele samenwerkingen met solide partners. De klanten verwachten nu eenmaal totaaloplossingen. We zijn blij dat we nu in partnership met The Acto Group onze e-invoicing oplossingen aan hun klanten kunnen aanbieden. Hierdoor zetten we andermaal een belangrijke stap om e-invoicing zo breed mogelijk uit te zetten en nog meer bedrijven aan ons ecosysteem toe te voegen.”

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Over Square Egg BVBA

What Square Egg stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi