Nieuwe kleuren en nieuwe functies voor de Polar Vantage M en V

Nieuwe kleuren en nieuwe functies voor de Polar Vantage M en V

Polar, al veertig jaar toonaangevend in draagbare sport- en fitnesstechnologie, introduceert vandaag een software-update en nieuwe kleuren voor de Polar Vantage V en M multisporthorloges. De update omvat de introductie van de functies Sleep Plus Stages™, Nightly Recharge™ en Serene™ op de Vantage-serie. Deze functies waren al beschikbaar op de in juni geïntroduceerde Polar Ignite. Bovendien introduceert Polar ook een nieuwe, blauwe siliconen polsband voor beide horloges en is de Polar Vantage M nu beschikbaar in de kleur Black Copper.

Meer informatie over de belangrijkste nieuwe functies:

Sleep Plus Stages™ combineert verschillende parameters tot een makkelijk te begrijpen, wetenschappelijk door derden gevalideerde slaapscore en maakt zo inzichtelijk hoe je levensstijl de kwaliteit van je slaap beïnvloedt.

Nightly Recharge™ meet door middel van je hartslag, hartslagvariatie en ademhaling hoe je autonome zenuwstelsel gedurende een nacht slaap herstelt. Vervolgens geeft je horloge gepersonaliseerde tips waarmee je geplande workouts en rustmomenten kunt aanpassen aan de behoefte van je lichaam, waardoor je uiteindelijk je prestaties en fitnessniveau verbetert.

Je lichaam maakt geen onderscheid tussen fysieke en mentale stress, dus ook je geestelijke gezondheid heeft invloed op je herstel. Serene™ biedt dagelijkse ademhalingsoefeningen voor ontspanning, beter herstel en betere slaap.

Bovendien verbetert Polar met deze update ook de mogelijkheden tot plaatsbepaling van de Vantage V en M door, naast GPS en Glonass, ook compatibiliteit met Galileo- en QZSS-satellietsystemen toe te voegen. Hierdoor kunnen gebruikers per regio kiezen voor de meest optimale satellietconfiguratie. Daarnaast voegt Polar de functies Zone Lock, inactiviteitswaarschuwingen, continue schermverlichting tijdens training en de fitness test (met H10 of optische hartslag) toe aan de Vantage V en M.

In december volgt een volgende update die de functies Wedstrijdtempo en FitSpark toevoegt aan de Vantage V en M, en ondersteuning van Strava Live Segments voor de Vantage V.

Beschikbaarheid en kleuren

De Polar Vantage V en M kosten respectievelijk €499,90 en €279,90 en zijn verkrijgbaar bij geselecteerde verkooppunten en op www.polar.com/vantage. Naast de versies met de blauwe siliconen polsband (Vantage V en M) en de Black Copper-editie (Vantage M) zijn er diverse andere kleuren verkrijgbaar. Losse polsbandjes (maat M/L) kosten €39,90 voor de Vantage V en €24,90 voor de Vantage M. De Polar Vantage V is bovendien ook verkrijgbaar in een premium Titan-editie voor €599,90. 

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi