Nieuwe ODLO – TRAINING collectie voor dit najaar

Nieuwe ODLO – TRAINING collectie voor dit najaar

Houd het lichaam koel tijdens pittige trainingen

De lente-zomercollectie 2017 van Odlo bevatte T-shirts, onderhemden en boxershorts met de actieve afkoelende technologie CERAMICOOL. De herfst-wintercollectie vrolijkt deze onderlaagjes op met een fris ontwerp en wordt aangevuld met T-shirts met lange mouwen en broeken. De higlights uit het nieuwe assortiment zijn de CERAMICOOL pro shirts en broeken voor dames en heren.

U kunt zich natuurlijk afvragen waarom koeling ook belangrijk is tijdens koude wintermaanden. CERAMICOOL combineert actieve koeltechnologie en intelligent geplaatste gaasstof die garant staan voor een perfecte temperatuurcontrole tijdens intensieve trainingen. CERAMICOOL is dan ook een ideale partner voor indoortraining. Maar er is meer, Odlo is uitgegroeid tot een wereldwijd sportmerk en wil ook sporters van het zuidelijk halfrond van de juiste kleding voorzien. De stukken hebben een natuurlijke antibacteriële werking, bieden UV-bescherming met een factor van minimaal 25+, en zijn zeer comfortabel dankzij het zachte materiaal.

De actieve koeltechnologie CERAMICOOL werkt op drie niveaus:

  1. De keramische deeltjes in het garen kunnen de warmte snel afvoeren en de overtollige hitte van het lichaam afleiden.
  2. De structuur met vlakke dwarsdoorsnede maakt kleine kanaaltjes in het garen waardoor de warme luchtstromen worden afgevoerd.
  3. Het lage volumieke garen is de basis van dit licht materiaal en garandeert een ultiem ademend vermogen en optimale ventilatie. De combinatie van die drie factoren houdt u zelfs op de warmste dagen koel. Hier vindt u meer informatie over de technologie van Odlo.

Aan een trainingsoutfit voor dames mag zeker geen sportbeha ontbreken! Dit seizoen vult Odlo zijn gamma aan met de DOUBLE HIGH sportbeha. Dankzij de speciale voorsluiting van de nieuwe sportbeha van Odlo is hij gemakkelijk aan en uit te doen. De beha staat garant voor ondersteuning en compressie. De voorgevormde binnenbeha zorgt voor optimale ondersteuning en de buitenbeha zorgt voor extra compressie en een ongeëvenaard steunniveau. De nieuwe sportbeha van Odlo is bovendien voorzien van gewatteerde, verstelbare bandjes en transparante, gemaasde stroken voor ventilatie. De DOUBLE HIGH sportbeha is de perfecte gezel tijdens uw intensieve trainingen en voorziet u van comfort en ultieme ondersteuning!

De herfst-wintercollectie van Odlo 2017 is nu beschikbaar in de winkels en online op Odlo.com.

Odlo heeft een nieuwe samenwerking gesloten met myclimate, een Zwitserse non-profitorganisatie die zich inzet voor klimaatbescherming. Odlo zal 1% van de omzet van de CERAMICOOL najaarscollectie 2017 doneren aan het ‘Community Reforestation’-project.

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Over Square Egg BVBA

What Square Egg stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi