Nieuwe TomTom GO Navigation App met Apple CarPlay

Nieuwe TomTom GO Navigation App met Apple CarPlay

Offline kaarten met wekelijkse updates, gecombineerd met real-time diensten

TomTom (TOM2), de specialist op het gebied van locatietechnologie, lanceert de TomTom GO Navigation App. Deze nieuwe app voor iOS bevat de nieuwste innovaties van TomTom en de meest recente kaarten. Met Apple CarPlay kan de app ook op een in-dash-scherm gebruikt worden. Bovendien ervaren bestuurders met TomTom GO Navigation de real-time diensten van online-navigatie zonder enorm veel data te verbruiken. De kaarten worden namelijk op de telefoon zelf opgeslagen. 

TomTom GO Navigation, gebaseerd op de bekroonde TomTom GO Mobile app, heeft veel innovatieve functies die de bestuurder helpen veiliger te navigeren. Het nemen van de juiste afslag op een snelweg of het navigeren op een splitsing is nu eenvoudiger dan ooit met de bewegende rijstrookbegeleiding. Dezemoving lane guidance geeft in het blauw aan welke rijbaan de bestuurder moet nemen, dit is vooral handig vlak voor of na een afslag of splitsing.

TomTom GO Navigation wordt ondersteund door de meest recente kaarten van het bedrijf, zodat automobilisten geblokkeerde wegen kunnen vermijden. Het is de eerste app met offline kaarten die wekelijks worden bijgewerkt met aangepaste snelheidslimieten, wegaanwijzingen of nieuwe wegblokkades. Daarnaast biedt TomTom Maps à la carte, waarmee gebruikers eenvoudig kaartregio's kunnen toevoegen en verwijderen op basis van hun persoonlijke rijbehoeften. Kaarten kunnen worden gedownload op landelijk of regionaal niveau, waardoor de gebruikte hoeveelheid telefoongeheugen wordt beperkt.

TomTom GO Navigation is compleet met een hele reeks online diensten, waaronder de nieuwe TomTom Online Search and Routing, waardoor het gemakkelijk is om een locatie te vinden en ernaartoe te rijden. De app biedt ook TomTom Traffic, een nauwkeurige en betrouwbare real-time verkeersinformatiedienst, en TomTom Flitsers, waarmee de bestuurder geholpen wordt om zich aan de snelheidslimieten te houden."TomTom's focus is altijd geweest om automobilisten zo efficiënt en veilig mogelijk op de plaats van bestemming te brengen, om zo tevens verkeersopstoppingen en uitstoot te helpen verminderen", aldus Mike Schoofs, Managing Director bij TomTom Consumer. "Met de lancering van deze premium app laten we zien dat we blijven innoveren en onze community accurate wegbegeleiding bieden met diensten als TomTom Traffic en -Flitsers, gebouwd op informatie afkomstig van miljoenen auto’s op de weg.”

TomTom GO Navigation biedt een gratis proefperiode van dertig dagen in combinatie met een abonnement van €8,99 per zes maanden, of een gratis proefperiode van zeven dagen in combinatie met een abonnement van €1,99 per maand of €4,99 per drie maanden.

De TomTom GO Navigatie-app kan gedownload worden in de App Store en zal naar verwachting later dit jaar ook op Android™ beschikbaar zijn.

Huidige gebruikers van de TomTom GO Mobile-app kunnen upgraden naar de nieuwe TomTom GO Navigation app zodra deze voor hen beschikbaar is.

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert Square Egg Communications BVBA
Sandra Van Hauwaert Square Egg Communications BVBA
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi