Non-stop door Slovenië

Non-stop door Slovenië

DKV EURO SERVICE biedt nu ook post-pay afrekenen Sloveense tol

Dinsdag 1 maart 2016 — Sinds 1 februari 2016 biedt DKV EURO SERVICE zijn klanten buiten de reeds bestaande pre-pay optie ook de mogelijkheid om post-pay Sloveense tol voor voertuigen vanaf 3,5 ton af te rekenen. Hierdoor hoeft de chauffeur bij het tolstation niet meer steeds zijn wagen uit te klimmen om de tolbox op te laden. Dit levert gebruikers van het post-pay systeem ook nog eens het voordeel van tijdwinst op.

Post-pay is zowel mogelijk bij gebruik van een OBU als bij de chip card van tolexploitant DARS (DARS Card). Wie momenteel vooruitbetaalt met zijn OBU, kan direct overstappen op post-pay door de OBU en DKV CARD aan te bieden bij elk DARS tolstation of het Toll User Centre in Ljubljana, Slovenië. Daarbij wordt een eventueel resterend pre-pay toltegoed overgeboekt naar het post-pay systeem.

De tolexploitant geeft momenteel nog geen nieuwe tolboxen af. Als alternatief voor gebruik van een OBU kan de gebruiker zijn tol ook post-pay afrekenen met behulp van de DARS Card, die te koop is bij elk tolstation of rechtstreeks via de DARS website kan worden besteld. DARS Cards die momenteel al voor het pre-pay systeem worden gebruikt, kunnen bij ieder tolstation met behulp van de DKV CARD naar post-pay worden omgezet.
 

Contacteer ons

Sandra Van Hauwaert

Square Egg BVBA