Odlo biedt de perfecte oplossing voor een unieke loopervaring, ongeacht de weersomstandigheden

Odlo biedt de perfecte oplossing voor een unieke loopervaring, ongeacht de weersomstandigheden

Voor de lente/zomer 2018 verlegt Odlo andermaal haar grenzen voor haar loopcollectie. Het merk voor prestatiegerichte sportkleding streeft ernaar een unieke loopervaring aan te bieden voor zowel de recreatieve als de professionele sporters. Met de juiste outfit voelen alle lopers zich 365 dagen per jaar comfortabel en blijven ze er bovendien goed uitzien.

Voor de eerste en dikwijls heel koude lenteloopjes

Speciaal voor de koude lenteloopjes en om lopers net dan wat meer isolatie te bieden, heeft Odlo de Evolution Blackcomb Light baselayer ontwikkeld. Dit iconische en best verkopende stuk heeft onlangs nog een ISPO Gold Award ontvangen. Het is het perfecte onderlaagje voor sporters die stijlvolle en functionele kleding hoog in het vaandel dragen. Het ontwerp volgens Odlo’s toonaangevende bodymapping-technologie zorgt tijdens het sporten voor optimale tempratuurcontrole. En dankzij ‘Effect by Odlo’ neutraliseert dit unieke weefsel bacteriën en voorkomt het zo zweetgeurtjes. Deze lijn is te verkrijgen in shirts met korte mouwen, in tanktopjes en boxershorts. Reflecterende delen zorgen voor goede zichtbaarheid in het donker. Het dames- en herenshirt met lange mouwen is er voor € 60; met korte mouwen voor € 55.

Voor de minder koude loopjes later in de lente

De SLIQ-reeks is Odlo’s basiscollectie dat zowel op de iets koelere als warmere dagen kan worden gedragen. De collectie blijft trouw aan Odlo’s DNA en er is voor gezorgd dat elke stijl over de juiste details beschikt, van onderlaagjes met oorhaakjes tot broekjes met sleutelzakjes. Odlo draagt veiligheid op de weg hoog in het vaandel en ook in deze collectie bevatten de meeste stuks opvallende, reflecterende elementen om veilig te kunnen lopen in de vroege ochtend of na zonsondergang. In deze lijn zitten heel wat loopbroeken (kort, ¾, lang) en comfortabele, modieuze t-shirts in korte en lange mouwen. T-shirts vanaf € 30, korte loopbroeken vanaf € 40, ¾ broeken vanaf € 45 en de lange loopbroeken vanaf € 50.

Voor de warmere loopjes naar de zomer toe

Speciaal voor de warme dagen heeft Odlo de CERAMICOOL-technologie op haar loopcollectie geïntroduceerd. Hiermee zet Odlo een nieuwe mijlpaal in de markt. Met CERAMICOOL zorgt Odlo ervoor dat het lichaam ook bij hoge temperaturen topprestaties kan leveren. Die CERAMICOOL-technologie zorgt er immers voor dat keramische microndeeltjes in de stof lichaamswarmte onmiddellijk absorberen en zo de temperatuur van de huid tot 1°C laten dalen. Daarbovenop voeren de mesh-inzetten vocht via minuscule luchtkanalen af, waardoor de kleding zelfs tijdens de meest intensieve loopjes droog blijft. De ZEROWEIGHT CERAMICOOL lijn bevat deze unieke en actieve koelinnovatie. De collectie voorziet in onderlaagjes voor mannen en vrouwen maar ook comfortabele twee-in-één shorts met ingebouwde verkoelende broekjes.

De onderlaagjes zijn ontworpen voor enthousiaste lopers en beschikken over de typische reflecterende details en oorhaakjes. De CERAMICOOL sokken, die  meer ondersteuning en stabiliteit bieden en op die manier voor extra comfort zorgen, maken de outfit helemaal af. Om optimaal te genieten van de vroege zomerjoggings is de ZEROWEIGHT JAS de beste partner voor die iets frissere ochtenden met een stevig briesje. Het jasje is gemaakt van licht, winddicht materiaal, heeft een compact zakje en lasergesneden ventilatie op de rug zodat vocht perfect kan worden afgevoerd. Het ZEROWEIGHT CERAMICOOL topje kost € 55, de 2-in-1 broek € 65 en de jas € 120.

Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi