Odlo introduceert innovatief, sneldrogend outdoor-ondergoed voor zomer 2018

Odlo introduceert innovatief, sneldrogend outdoor-ondergoed voor zomer 2018

Sportswear-fabrikant Odlo heeft wat wils voor iedereen die deze zomer de buitenlucht intrekt. In de outdoor-collectie voor deze zomer van 2018 introduceren ‘the engineers of active layers’ twee innovatieve, high-tech baselayers: het natuurlijke, lichtgewicht CERAMIWOOL en het sneldrogende ACTIVE F-DRY LIGHT.

Keep cool, draag wool

Vorig jaar lanceerde Odlo de baanbrekende Ceramicool-technologie, waarbij keramische microndeeltjes in de stof lichaamswarmte onmiddellijk absorberen en de temperatuur van de huid tot 1°C laten dalen. Dit jaar introduceert Odlo deze technologie in het aanbod van outdoor baselayers in de CERAMIWOOL-lijn. Dit ondergoed is gemaakt van een natuurlijke mix van merinowol en TENCEL® (cellulosevezel) en strategisch geplaatste Ceramicool-inzetten, die je lichaam actief afkoelen.

De Ceramicool-inzetten zijn geplaatst volgens Odlo’s Bodymapping-systeem, dat zorgt voor meer koeling en ventilatie op de plaatsen waar dat het meest nodig is. Dankzij de natuurlijke antibacteriële werking van de merinowol blijven zweetgeurtjes achterwege. De garendichtheid van 17,5 micron zorgt voor optimaal draaggenot. TENCEL® is een natuurlijk koelende vezel gemaakt van cellulose die zacht, vochtafdrijvend en sneldrogend is. Deze unieke combinatie resulteert in een stof die niet alleen zachter en lichter aanvoelt, maar ook nog eens bijzonder verkoelend en comfortabel is.

Odlo’s droogste ondergoed ooit

ACTIVE F-DRY LIGHT is de opvolger van Odlo’s iconische CUBIC-ondergoed en momenteel het snelst drogende product op de markt voor sportondergoed. F-DRY kenmerkt zich door een ‘push-pull-effect’, met polypropyleen aan de binnenkant van het weefsel en polyester aan de buitenkant. In plaats van het vocht te absorberen, drijft het polypropyleen het vocht naar buiten, waar het verdampt.

Het superzachte weefsel is biologisch afgewerkt met organische en gerecyclede onderdelen. F-DRY is naadloos, biedt factor 40+ UV-bescherming en beschikt over ‘EFFECT by Odlo’-technologie, Odlo’s unieke weefsel met zilverpartikels, dat bacteriën neutraliseert en zo zweetgeurtjes voorkomt.

Beide lijnen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar als tops, singlets en slips voor dames en t-shirts en boxershorts voor heren op www.odlo.com en bij diverse verkooppunten, waaronder bol.com, Bever, Kompas en De Zwerfkei.

Adviesprijzen:

CERAMIWOOL top (dames): €60

CERAMIWOOL slip (dames): €35

CERAMIWOOL t-shirt (heren): €60

CERAMIWOOL boxershort (heren): €35

 

ACTIVE F-DRY LIGHT top met v-hals (dames): €30

ACTIVE F-DRY LIGHT slip (dames): €25

ACTIVE F-DRY LIGHT t-shirt (heren): €35

ACTIVE F-DRY LIGHT boxershort (heren): €25

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi