Odlo sportbeha’s: De juiste steun is alles

Odlo sportbeha’s: De juiste steun is alles

Wees actief zonder zorgen! Dit voorjaar introduceert het Noorse sportmerk Odlo opnieuw een lijn functionele en stijlvolle sportbeha’s met drie ondersteuningsniveaus: SOFT, MEDIUM en HIGH.

Een perfecte sportbeha bestaat niet: bij het kiezen van de juiste benodigde ondersteuning moet je, naast je persoonlijke voorkeur, rekening houden met je lichaamstype en de intensiteit van de beoefende sport. Bij de aanschaf van een sportbeha is het dus altijd belangrijk om borstomtrek en cupmaat goed te laten opmeten. De juiste sportbeha is cruciaal voor een goede workout en voorkomt schade aan het borstweefsel. 

ODLO SOFT: voel je vrij

Odlo’s SOFT Support sportbeha is een super lichtgewicht en gemaakt met Odlo’s naadloze stiktechnologie, waarbij ondersteunende en ventilerende zones elkaar afwisselen voor een comfortabel gevoel en volledige bewegingsvrijheid.  Deze tweekleurige beha’s zijn aan beide zijdes te dragen en geschikt voor activiteiten met weinig impact, zoals yoga, pilates of wandelen.

Adviesverkoopprijs: 24.95 euro / Verkrijgbaar in maten XS – L

ODLO BLACKCOMB SEAMLESS MEDIUM: in balans

Deze sportbeha met stijlvolle, vrouwelijke bloemenprint past dankzij de nekuitsnede en racerback onder iedere top. De compacte stof levert de perfecte combinatie van ondersteuning en comfort bij sporten als boksen, wintersporten of fietsen. De ribstructuur aan beide zijdes levert extra ondersteuning en de functionele zones zonder irritante naden zorgen voor voldoende ventilatie.

Adviesverkoopprijs: 34.95 euro / Verkrijgbaar in maten B-E / 70-95

ODLO SEAMLESS HIGH – complete steun

Met de HIGH support sportbeha’s van Odlo train je op hoge intensiteit zonder je zorgen te hoeven maken. Ze beschikken over verwijderbare pads en zijn gemaakt van compact, sterk materiaal, met naadloze functionele zones voor optimale support zonder in te leveren op bewegingsvrijheid. De verstelbare haak-en-oogsluiting zorgt voor een veelzijdige pasvorm. Ideaal voor hardlopen, cardio, dansen en balsporten zoals voetbal.

Adviesverkoopprijs: 44.95 euro / Verkrijgbaar in maten XS – XL

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi