Odlo x Zaha Hadid Women’s Activewear

Odlo x Zaha Hadid Women’s Activewear

unieke vrouwelijke collectie voor in én buiten de gym

De sportschool is populairder dan ooit, maar waar vind je als actieve vrouw comfortabele, functionele en goede kleding die je ook casual buiten de gym kan dragen? Antwoord op die vraag komt dit seizoen van het Noorse sportswearmerk Odlo, dat voor zijn voorjaarscollectie een bloedmooie, hoogstaande lijn ‘activewear’ voor sportieve en zelfverzekerde vrouwen ontwikkelde.

De lijn werd ontworpen in samenwerking met het wereldberoemde designbureau Zaha Hadid. De inmiddels overleden Iraaks-Britse architecte Zaha Hadid was wereldberoemd dankzij haar ontwerpen met organische lijnen en stond daardoor bekend als ‘The Queen of Curves’. De unieke combinatie van architectuur waarbij de vormen van de natuur leidend zijn en het geavanceerde, naadloze kledingdesign van Odlo, resulteren in een unieke, vrouwelijke en functionele lijn. Women’s Activewear bestaat uit drie onderscheidende looks, die gemakkelijk onderling te combineren zijn tot een groot aantal verschillende outfits: ZAHA, LOU en ALMA NATURAL.

De ZAHA-look

Pronkstukken uit de collectie zijn de elegante warp-knit sportbeha en tight. Dankzij de netstructuur passen deze zich aan de lichaamsvorm aan voor volledige bewegingsvrijheid, zonder in te leveren op ondersteuning op de plaatsen waar het lichaam dat nodig heeft. De naadloze overgangen en duidelijke contouren zijn een onmiskenbare handtekening van Zaha Hadid. De outfit wordt gecomplementeerd met de elegante semi-doorschijnende parka met subtiele flock-print. Deze is een gegarandeerde eyecatcher op weg van en naar de gym. Hij houdt je droog en dankzij de geperforeerde structuur van polyamideweefsel is hij tegelijk zeer ademend en plakt niet aan de huid.

LOU: vrouwelijkheid zonder compromis

LOU is functioneel, vrouwelijk en stijlvol en bestaat uit een comfortabele, zachte, lichtgewicht top, medium support-sportbeha en -tight. De top is beschikbaar met lange en korte mouwen en gemaakt van Odlo’s innovatieve ‘LinenCool’-materiaal. Dit is een combinatie van polyester en linnen die niet alleen erg droog blijft, maar ook je lichaamstemperatuur actief tot een halve graad afkoelt. De sportbeha en tight zijn gemaakt van een speelse mix van doorzichtige mesh, polyester en elastaan voor optimale ondersteuning en comfort. Ze complementeren Odlo’s toch al uitgebreide aanbod tights en sportbeha’s, waarin iedereen met elke lichaamsmaat voor elke sport de ideale ondersteuning vindt. Het merk beschouwt deze kledingstukken als de items die centraal zouden moeten staan in de sportoutfit van iedere vrouw.

ALMA NATURAL, van natuurlijk materiaal

Voor de ALMA NATURAL-lijn heeft Odlo voornamelijk natuurlijke materialen gebruikt, zoals de Tencel-vezel. De stijlvolle, los uitgesneden Baselayer Top is comfortabel en extreem zacht, met sterke nadruk op de vrouwelijke details, zoals de vouw op de rug. De lijn is specifiek ontworpen voor activiteiten met een lagere inspanning, maar de top en de bijbehorende, baggy Lilly Woven-broek en shorts zijn zo fraai en comfortabel dat je ze net zo gemakkelijk op straat of thuis op de bank draagt.

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi