On the road met TomTom deze zomer

On the road met TomTom deze zomer

Kies voor de TomTom Go, de TomTom Rider, de TomTom Camper of de TomTom Go Navigation App

Heel wat Belgen rijden deze dagen richten het zuiden (of het noorden?) op zoek naar andere oorden voor een welverdiende vakantie. TomTom wijst graag de weg zodat menig chauffeur onbezorgd naar zijn vakantiebestemming kan rijden. Bovendien vermijd je verrassingen op je route (verkeer, ongeval, flitsers, etc.) dankzij de bijzonder accurate real time services van TomTom Traffic. Handig, niet?

De TomTom Go Premium

Deze recentste TomTom PND is het meest functionele, best verbonden en slimste navigatiesysteem. Het nieuwe state-of-the-art navigatiesysteem is gebouwd met het thema veiligheid in het achterhoofd. Zo helpt het bestuurders al met hun reis, nog voordat ze in de auto stappen tot en met de laatste passen naar de eindbestemming. Rijd onbezorgd naar je vakantiebestemming.
Prijs voor de Go Premium vanaf 329,95 euro. Meer info via https://www.tomtom.com/nl_be/drive/car/

De TomTom Go Navigation App

In juni pas gelanceerd, bevat deze app voor iOS de nieuwste innovaties van TomTom en de meest recente kaarten. Met Apple CarPlay kan de app ook op een in-dash-scherm gebruikt worden. Bovendien ervaren bestuurders met TomTom GO Navigation de real-time diensten van online-navigatie zonder enorm veel data te verbruiken. De kaarten worden namelijk op de telefoon zelf opgeslagen. 
Prijs: TomTom GO Navigation biedt een gratis proefperiode van dertig dagen in combinatie met een abonnement van €8,99 per zes maanden, of een gratis proefperiode van zeven dagen in combinatie met een abonnement van €1,99 per maand of €4,99 per drie maanden. Meer info via https://www.tomtom.com/nl_be/drive/go-navigation/

De TomTom Camper

Ook aan de echte kampeerders is gedacht. De TomTom GO Camper bevat Lifetime Camper- en Caravan World-kaarten, die ervoor zorgen dat je op de weg rijdt die past bij het voertuigtype, -grootte, -gewicht en -snelheid. Daarnaast is het device gelinkt met TomTom Road Trips, de ultieme reisplanningstool voor de mooiste tripjes over de hele wereld. Om het helemaal af te maken kunnen updates worden gedaan via Wi-Fi®; geen geknoei meer dus met kabels en computers.
Prijs: 399,95 euro. Meer info via https://www.tomtom.com/nl_be/drive/camper/

TomTom Rider

Speciaal voor de motorrijders is er nu de Rider 550. Met dit device heb je toegang tot TomTom Road Trips, waar je exclusieve routes kunt downloaden. Zo kan je je ultieme motoravontuur nog makkelijker voorbereiden. Daarnaast heeft de Rider 550 een handschoenvriendelijk 4.3”-touchscreen. Een feature waar je helemaal wild van wordt, is de mogelijkheid om te verbinden met je smartphone. Hierdoor kun je je stem gebruiken voor het bedienen van je telefoon en worden WhatsApp berichtjes hardop voorgelezen. Ook bij de Rider 550 zijn updates via de computer verleden tijd, want dit kan gewoon met Wi-Fi®.
Prijs vanaf 399,95 euro. Meer info via https://www.tomtom.com/nl_be/drive/motorcycle/

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi