Onboard units van DKV binnenkort aanvaard op Italiaanse autosnelwegen

Onboard units van DKV binnenkort aanvaard op Italiaanse autosnelwegen

Autostrade per l'Italia S.p.A., de exploitant van het grootste autosnelwegennet van Italië, heeft een contract ondertekend voor digitale tolafrekening door de DKV BOX ITALIA voor vrachtwagens van meer dan 3,5 ton. Met een wegennet van meer dan 3.000 kilometer exploiteert Autostrade per l'Italia meer dan de helft van de tolplichtige autosnelwegen in Italië. De ondertekening van het contract maakt de definitieve bevestiging van DKV Euro Service door de Italiaanse vereniging van autosnelweg- en tunnelbeheerders (AISCAT) als gecertificeerde dienstverlener mogelijk. In de nabije toekomst zal ook de DKV BOX EUROPE worden toegelaten.

“Dit is een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van ons bedrijf”, aldus Jérôme Lejeune, Managing Director Tol bij DKV Euro Service. “We zijn erg blij dat we dankzij Autostrade per l'Italia een enorm belangrijke eerste stap hebben gezet om onze klanten een eigen box te kunnen aanbieden voor de afrekening van de Italiaanse tolheffing voor vrachtwagens van meer dan 3,5 ton.”

Roberto Tomasi, CEO van Autostrade per l'Italia, voegt hieraan toe: “DKV Euro Service is een belangrijke strategische partner voor de ontwikkeling van digitale diensten in ons netwerk, die wij managen door bevordering van de concurrentie tussen de beste marktspelers. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking.”

De betreffende Italiaanse tolstations zijn speciaal voor dit doel uitgerust met de nodige software en hardware. Speciale tolrijstroken laten de bestuurder zien op welke rijstrook de DKV BOX ITALIA kan worden gebruikt.

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications
Sandra Van Hauwaert
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi