Oostakkerse bakkers slaan handen in elkaar voor 20 jaar EDUGO

Oostakkerse bakkers slaan handen in elkaar voor 20 jaar EDUGO

Cake voor 4500 leerlingen en (ex-)medewerkers van de EDUGO Scholengroep

Afgelopen vrijdag was het groot feest in de EDUGO Arena. Die dag sloegen vijf Oostakkerse bakkers de handen in elkaar voor een reuzengebak voor maar liefst 4500 leerlingen en (ex-)medewerkers van de EDUGO Scholengroep. Een kleine attentie voor hen naar aanleiding van het twintigjarig bestaan. 

Groot en klein, jong en oud smulden mee. Er werd gezongen en gedanst, zoals het hoort op een echt feest. Proficiat EDUGO!

Op campus De Brug werd in de namiddag nog het mooie gedicht van Twan, naar aanleiding van 20 jaar EDUGO, onthuld. Zeer binnenkort hangt dit prachtige exemplaar aan de gevel van het schoolgebouw.

De kers op de feestelijke taart volgt dan op 9 november, met dé muzikaalste avond van het schooljaar. Die dag viert EDUGO haar 20-jarig bestaan op FEESTIVAL, waarbij alle EDUGO-scholen samen op het podium in de EDUGO-arena zullen staan.

Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi