Op weg naar Europa’s grootste oplaadnetwerk

Op weg naar Europa’s grootste oplaadnetwerk

innogy en DKV vieren 100.000e laadpunt

Charge4Europe, joint-venture van DKV Mobility en innogy eMobility Solutions, heeft zojuist zijn 100.000e oplaadpunt in werking gebracht. Charge4Europe is pas sinds 2019 operationeel maar viert hiermee nu al een belangrijke mijlpaal in haar status van provider van één van Europa’s grootste netwerken voor het opladen van vol-elektrische en hybride voertuigen. Het hoofdkantoor van innogy in het Duitse Essen maakte zopas het bereiken van het 100.000e oplaadpunt bekend.

“Bij Charge4Europe werken we met man en macht aan de uitrol van een laadinfrastructuur die heel Europa dekt,” zegt Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services van DKV. “Hierdoor willen we samen met onze klanten en partners succesvol vormgeven aan de energieomslag.” De joint-venture biedt alleen in Duitsland al toegang tot circa 30.000 laadpunten. Verder is simpel en probleemloos opladen nu ook in Oostenrijk, België, Frankrijk, Nederland, Luxemburg en Italië een feit.

Het aantal oplaadpunten en landen wordt continu aangevuld en uitgebreid. Arjan van der Eijk, CEO/COO van innogy eMobility Solutions GmbH hierover: “Elektrisch rijden zit internationaal in de lift. Grensoverschrijdend opladen is cruciaal voor het succes van elektromobiliteit. Bij Charge4Europe richten we ons in dit verband dan ook op de grote wagenparken.”

Eind dit jaar moet het oplaadnetwerk van Charge4Europe zijn uitgegroeid tot zo’n 120.000 laadpunten.

Meer informatie op www.dkv-mobility.com en www.innogy-emobility.com

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications
Sandra Van Hauwaert
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi