Skip to Content
RADIO ONE: de hifi-wekkerradio

RADIO ONE: de hifi-wekkerradio

Wakker worden klonk nog nooit zo goed

Met de RADIO ONE levert Teufel het bewijs dat wekkerradio’s en geluid van topkwaliteit wel degelijk samengaan.

Niemand is gek op wekkerradio’s. Ze halen ons immers op brute wijze uit onze verkwikkende slaap. Tijd dus voor een onvervalste hifi-wekkerradio die weliswaar het einde van de nachtrust aankondigt, maar dat met eenvoudig bedienbaar geluid van topkwaliteit doet. En hij ziet er ook nog eens fantastisch uit.

Feiten in vogelvlucht

 • hi-fi-wekkerradio met kwalitatief hoogwaardige audio, DAB+ en FM-radio
 • twee breedbandluidsprekers van 2 inch en een groot passief membraan aan de achterzijde
 • een breed klanktapijt dankzij ingebouwde Dynamore-technologie
 • Bluetooth 5.1 voor het afspelen van muziek vanaf mobiele apparaten
 • drie voorkeursstations voor DAB+ en FM
 • 3,5 mm ingang voor de aansluiting van een externe geluidsdrager
 • twee afzonderlijke alarmen
 • alarmmodi: eenmalig, dagelijks, wekelijks, weekends
 • wakker worden met radio, streaming muziek via Bluetooth of een van de ingebouwde alarmtonen
 • alarmtoon “Berlin” geïnspireerd door het klokkenspel van de Berlijnse Gedächtniskirche
 • sleeptimer voor 15, 30, 45, 60 of 90 minuten
 • groot display met automatische of handmatige helderheidsregeling
 • slim in de onderzijde van het apparaat verborgen draadantenne die precies zo ver uitgetrokken kan worden als nodig is voor een optimale FM- en DAB-ontvangst
 • intuïtieve bediening via sneltoetsen en een multifunctionele draaiknop
 • de RADIO ONE is per direct in een zwarte of witte uitvoering verkrijgbaar voor een prijs van 169,99 euro via www.teufelaudio.be

Een concert op je nachtkastje

Bij het woord wekkerradio denken we al snel aan blikkerig geluid dat door merg een been gaat of nerveuze alarmtonen met de charme van een brandalarm. Gelukkig biedt Teufel met de RADIO ONE een oplossing tegen schurende geluiden die je ochtendhumeur bederven. Twee licht zijwaarts gerichte drivers van 2 inch met een vol bereik en een groot passief membraan aan de achterzijde zorgen voor geluid van topkwaliteit. RADIO ONE voegt daar de door Teufel in Berlijn ontwikkelde Dynamore-technologie aan toe om je nachtkastje om te toveren tot een waar concertpodium.

Een puike ontvangst

De RADIO ONE biedt zowel klassieke FM-radio als digitale radio via DAB+. Voor elk van deze ontvangstopties staan drie voorkeurstations ter beschikking. Een slim detail is de draadantenne, die Teufel zo goed als onzichtbaar in de onderzijde van het apparaat heeft verstopt. Gebruikers die graag zelf bepalen wat ze te horen krijgen kunnen hun favoriete muziek via bluetooth streamen vanaf een smartphone of tablet of een geluidsdrager aansluiten op de mini-jack-ingang.

Functies voor alledag

Alle belangrijke functies kunnen rechtstreeks worden bediend via knoppen aan de voorkant van de wekkerradio. Gebruikers kunnen kiezen tussen twee verschillende alarmen en een sleeptimer en tussen bluetooth, FM en DAB+. De helderheid van het extra grote display achter de stofkap kan afzonderlijk worden afgesteld. Er zijn daarnaast diverse instellingen beschikbaar voor de bedrijfsstand en stand-bymodus. Zo is het mogelijk om het licht van het display ’s nachts bijzonder laag in te stellen of zich zelfs uit te schakelen. Ook de alarmen zijn afzonderlijk instelbaar: eenmalig, dagelijks, weekdagen of weekends. De eenmalige alarmen kunnen voor een bepaalde datum worden ingesteld. Dat komt goed van pas als je een keertje bijzonder vroeg uit de veren moet. Op die manier kun je het alarm al dagen van tevoren instellen.

Wakker worden met de sound van Berlijn

Wie geen zin heeft om ’s ochtends vroeg door absurd vrolijke diskjockeys te worden gewekt, kan kiezen voor een van de vier alarmtonen. Een daarvan is de bijzondere alarmtoon ‘Berlin’. Inwoners en liefhebbers van de Duitse hoofdstad zullen de bron van inspiratie voor deze alarmtoon direct herkennen: het klokkenspel van de Gedächtniskirche. De medewerkers van Teufel zijn welbekend met de door prins Louis Ferdinand van Pruissen gecomponeerde melodie voor negen klokken. Het kantoor van Teufel bevindt zich namelijk recht tegenover de iconische Berlijnse kerk.

Prijs en beschikbaarheid

De Teufel RADIO ONE is in een zwarte of witte uitvoering verkrijgbaar, voor 169,99 euro via www.teufelaudio.be.

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications
Sandra Van Hauwaert
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi