Restaurant d’Oude Pastorie ontvangt voor derde jaar op rij Michelin ster

Restaurant d’Oude Pastorie ontvangt voor derde jaar op rij Michelin ster

Maandag 21 november 2016 — Vandaag is in Flanders Expo de gloednieuwe Michelingids voorgesteld. Net als in 2014 en 2015 bekroont Michelin restaurant d’Oude Pastorie uit Hijfte (Lochristi) met één ster. 

Volgens Michelin zijn vijf elementen doorslaggevend om de kwaliteit van een adres vast te stellen: de kwaliteit van de producten, de kunde van de chef, de persoonlijkheid van de keuken, de prijs-kwaliteitverhouding en de regelmaat, zowel in tijd als doorheen het menu.

Jan Audenaert over de nieuwe Michelinster: “De uitreiking van de Michelinsterren voor de gastronomische top in België is een beetje zoals de uitreiking van de Oscars voor de filmwereld: even prestigieus. Om maar te zeggen dat we voor het derde jaar op rij ontzettend blij zijn met die ster! Het is een mooie bekroning van ons werk, niet alleen voor mij maar voor het ganse team, in de keuken en in de zaal. De nieuwe Michelinster onderstreept opnieuw ons kunnen en de excellente kwaliteit van onze producten en daar zijn we best trots op!”

Ook Ann Stevens, zakenpartner en echtgenote, is opgetogen: “Het is altijd nagelbijtend uitkijken naar de uitreiking van sterren en quoteringen. We zijn bijzonder fier dat we, net als de voorbije twee jaar, met een ster worden bekroond. We zijn overigens zeer erkentelijk voor de dagelijkse feedback van onze klanten en oprecht dankbaar dat die feedback ook nog eens wordt bevestigd door een autoriteit in de gastronomische wereld.”

Bij d’Oude Pastorie kan men terecht voor de heerlijkste creaties en evenwichtige gerechten vertrekkende van verse, eersteklasproducten. Daarnaast is er een grote keuze wijnen uit goed gekozen en verrassende regio’s. Voeg daarbij een uiterst attente en vriendelijke bediening voor een culinair hoogstaande beleving.

Contacteer ons

Sandra Van Hauwaert

Square Egg BVBA