Rood = de kleur van de liefde

Rood = de kleur van de liefde

Vier Valentijn met de mooie rode Bluetooth speaker van Libratone. Extra sfeer in de huiskamer verzekerd!

Dinsdag 31 januari 2017 — De bekroonde Deense audiofabrikant lanceerde eind 2016 een extra rode kleur voor de Bluetooth speakers One Click en One Style. Dankzij hun minimalistisch, handig formaat, passen ze in iedere tas. De speakers linken moeiteloos met ieder mobiel apparaat en beschikken over Libratone’s kenmerkende, excellente 360°-geluid en Scandinavische design in een reeks trendy kleuren. De rode kleur zorgt vast en zeker voor extra sfeer in de huiskamer.

Het geluid centraal

Als onderdeel van de nieuwe generatie Bluetooth speakers, beschikt de ONE Click over Libratone’s superieure, excellente 360°-geluid om een excellente akoestiek in een klein, draagbaar en aanpasbaar pakket.

Aanpasbaar met slechts een klik

De ONE Click heeft de vorm van een boek om gemakkelijk te kunnen worden opgeborgen in een rugzak of tas. (Afmetingen: 12 x 4,1 x 20,5 cm, Gewicht 900g). Verder beschikt de speaker over een sportieve bumperachtig kader met twee verwisselbare handgrepen - een conventionele en een haak om gemakkelijk aan een zak, fiets of bank te hangen. Met een klik of twee kun je de manier waarop je de speaker wil dragen gemakkelijk wijzigen.

De speakers zijn op Libratone’s kenmerkende intutieve wijze te bedienen, via de reguliere muziekstreameing-methodes en via de gemakkelijke Libratone app. Met de app is het bovendien mogelijk om twee speakers, ongeacht welk model, via Bluetooth +1-technologie aan elkaar te linken voor een stereo-opstelling. Middels een toekomstige update zal het ook mogelijk worden om de GO-speakers te linken aan de multiroom-opstelling van de eerder verschenen Libratone ZIPP en ZIPP MINI.

Beschikbaarheid en prijzen

Libratone ONE CLICK (Cerise Red) : beschikbaar op Libratone.com voor 199 €
Libratone ONE STYLE (Cerise Red) : beschikbaar op Libratone.com voor 179 €
Libratone TOO (Cerise Red): beschikbaar op Libratone.com voor 149 €

De drie speakers zijn ook nog beschikbaar in Cloudy Grey, Graphite Grey of Caribbean Green. 

Contacteer ons

Sandra Van Hauwaert

Square Egg BVBA