September kleurt roze met de Race for the Cure

September kleurt roze met de Race for the Cure

Geef borstkanker geen kans: onder dat motto verschijnen opnieuw duizenden deelnemers aan de start van de Race for the Cure op 10 september in Brussel en op 24 september in Antwerpen. De nationale borstkankercampagne Think-Pink wil van beide Races recordedities maken en roept daarom op om massaal in team deel te nemen aan het grootste evenement ter wereld in de strijd tegen borstkanker.

Na een geslaagde Race for the Cure Namur zijn nu ook Brussel en Antwerpen aan de beurt. De Race for the Cure is een loop- en wandelevenement waaraan iedereen, ongeacht zijn/haar sportief niveau, kan deelnemen dankzij de haalbare afstanden: 6 km lopen of 3 km wandelen. Het doel is niet om als eerste de finish te bereiken, maar om lotgenoten centraal te plaatsen en samen de schouders onder de strijd tegen borstkanker te zetten.

De Race for the Cure werd voor het eerst georganiseerd door de Amerikaanse borstkankercampagne Susan G. Komen in 1983 in Dallas. Ondertussen vinden wereldwijd meer dan 150 edities plaats die meer dan 1 miljoen mensen verenigen. Overal is het een dag waarop lotgenoten die strijden en streden tegen borstkanker het leven vieren en hun entourage of sympathisanten deelnemen om steun te betuigen. Samen staan ze stil bij lotgenoten die er niet meer zijn.

Ga de strijd aan als team

Samen deelnemen is altijd leuker. Daarom kun je als Team Captain je eigen team samenstellen. Een team bestaat uit minstens 10 leden. Elk teamlid krijgt 2 euro korting op de inschrijving en betaalt zo 10 euro per persoon. Het teampakket met alle T-shirts ligt klaar aan de inschrijvingsstand voor de Team Captain, zodat je als groep tijd wint. Teams met 50 leden of meer krijgen een persoonlijke tent die hun uitvalsbasis voor de dag wordt.

Individuele deelnemers die op voorhand inschrijven betalen 12 euro.

Een dag om niet te missen

In het Brusselse Ter Kamerenbos verrijst op 10 september een heus animatiedorp. Op 24 september strijkt het dorp neer op de Gedempte Zuiderdokken in Antwerpen. De Race for the Cure staat garant voor een dag gevuld met talrijke activiteiten en animatie zoals Zumba. Het is een dag vol emoties, solidariteit en nieuwe ontmoetingen. Kortom, een dag om nooit te vergeten.

Iedereen is welkom, van jong tot oud. Zelfs honden mogen meewandelen of -lopen. Ga dus de uitdaging aan en schrijf je in, individueel of in team!

Contacteer ons
Over Square Egg BVBA

What Square Egg stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi