Servische tol achteraf betalen

Servische tol achteraf betalen

DKV Euro Service rekent de tol in Servië af met de postpay procedure

Als eerste aanbieder van tank- en servicekaarten rekent DKV Euro Service vanaf 1 oktober 2019 de tol voor vrachtwagens in Servië af met de postpay procedure. Daarbij kunnen chauffeurs de fast lanes gebruiken en hoeven ze hun rit niet meer te onderbreken. De betaling gebeurt elektronisch en achteraf. Tot op heden moesten chauffeurs de tolkosten betalen vóór de rit.

De gebruiker ontvangt de postpay tolbox meteen bij het binnenrijden van Servië aan de grensovergang. Hij hoeft alleen maar zijn DKV CARD en zijn kentekenbewijs te laten zien. Daarna krijgt hij de OBU, die dan ter plaatse individueel voor de klant wordt geconfigureerd. Vanaf dan lopen alle toltransacties van de klant in Servië via deze box en worden de transacties eenmaal per maand afgerekend via DKV. Servië is een belangrijk transitland. Internationaal opererende transporteurs passeren de Balkanstaat, wanneer ze bijvoorbeeld vanuit Turkije, Griekenland, Bulgarije, Roemenië of Hongarije naar Centraal- en Noord-Europa, of vanuit Rusland naar Zuid-Europa rijden.

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi