Sitac ontvangt Sophos Synchronized Security-status

Sitac ontvangt Sophos Synchronized Security-status

Sitac, een system integrator die gespecialiseerd is in IT-infrastructuuroplossingen, heeft van Sophos de Synchronized Security-status gekregen. Los van de volledige Sophos-reeks XG-oplossingen levert het bedrijf uit Kapellen onder meer ook mail-, endpoint- en draadloze beveiligingsoplossingen aan zijn klanten die zich met name in de KMO en non-profitsector bevinden. 

Ann De Klerk, marketingverantwoordelijke van Sitac, over de verkregen Synchronized Security-status: “Het spreekt voor zich dat we heel blij zijn met deze erkenning. Het geeft een nog veiliger gevoel; niet alleen voor onze klanten maar ook voor onszelf. Omdat alle Sophos-producten met elkaar zijn verbonden, kunnen wij snel handelen in geval van een calamiteit. Zo kan bijvoorbeeld een endpoint van het totale netwerk worden afgesloten zonder dat dit invloed heeft op de rest van de bedrijfsvoering.”

De Klerk vervolgt: “Sophos is een fijne partner om mee op te trekken. De gebruiksvriendelijkheid van hun producten, de heldere dashboards en de goede support vanuit de helpdesk zijn een aangename bijkomstigheid. Om de status van Synchronized Security te verkrijgen, hebben de collega’s al een opleidingstraject afgelegd. Hiervan hebben er inmiddels vijf het Sophos Certified Engineer-certificaat behaald. Twee van hen beschikken ook nog over Sophos Certified Architect, het hoogste kennisniveau binnen Sophos. We zijn reeds Managed Service Provider, maar het is ons voornemen om ook Cloud Security Provider te worden. Op dit moment zijn we druk bezig de benodigde AWS- en Azure-certificering te behalen. Het Sophos Gold-partnership zou dan een logische vervolgstap kunnen zijn.”

“Met de toekenning van de Synchonized Security-status kan Sitac niet alleen op nog meer support vanuit ons rekenen, maar ook op een nog intensievere samenwerking”, zegt Patricia van Giessel, Channel Account Manager bij Sophos. “We kijken uit naar een prettig voortzetting van onze samenwerking waarbij Sitac binnen afzienbare tijd zou kunnen uitgroeien tot een Gold-partner.”

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi