Sophos benoemt Kevin Isaac als Senior Vice President of Sales voor EMEA

Sophos benoemt Kevin Isaac als Senior Vice President of Sales voor EMEA

Kevin Isaac komt Sophos versterken als Senior Vice President Sales voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Isaac heeft meer dan 25 jaar leiderschap op het gebied van cyberbeveiliging en heeft ervaring in de EMEA-regio waar hij recentelijk Chief Revenue Officer bij Forcepoint was.

"Kevin is een strategische toevoeging aan het senior managementteam van Sophos, en zijn decennialange expertise zal cruciaal zijn bij het helpen van onze partners om hun beveiligingsstrategieën te ontwikkelen en zich te verdedigen tegen de hardnekkige aanvallers van vandaag", aldus Michael Valentine, Chief Revenue Officer bij Sophos. “Er is een enorme kans voor partners over de hele wereld om gebruik te maken van ons sterke portfolio van de volgende generatie cyberbeveiligingsoplossingen en managed threat hunting en response-diensten om hun klanten te beschermen terwijl ze zich aanpassen aan het constant veranderende dreigingslandschap en de behoeften van externe en lokale medewerkers. Kevin erkent dit en is dan ook een toegewijde ondersteunende partner."

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications
Sandra Van Hauwaert
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi