Sophos completeert portfolio van Kappa Data

Sophos completeert portfolio van Kappa Data

Kappa Data, value added distributeur van netwerk- en securityproducten, neemt vanaf 1 mei de distributieactiviteiten van zijn sectorgenoot ozOos over. In dit kader wordt Sophos als nieuwe vendor aan het product portfolio van Kappa Data toegevoegd.

Met deze overname versterkt Kappa Data haar positie aanzienlijk op de Franstalige en de Luxemburgse markt, waar ozOos een sterk cliënteel had opgebouwd en voegt het de vendor Sophostoe aan zijn product portfolio. 

Vanaf 1 mei zullen de ozOos klanten een factuur vanuit Kappa Data ontvangen, maar verder blijft het voor deze resellers ‘business as usual’. Kappa Data honoreert alle commerciële condities die ozOos heeft afgesproken, en zal verder bouwen op de sterke basis die het bedrijf ontwikkeld heeft.

Ter ondersteuning van de activiteiten die het van ozOos overneemt, trekt Kappa Data ook Dirk Cipidoals Business Development Manager aan, die binnen Kappa Data verantwoordelijk wordt voor de ontwikkeling van de Sophos-productlijn.

Tanguy Derriks, CEO van ozOos, zal Kappa Data actief ondersteunen in de uitbouw van technische expertise en het opzetten van een Sophos Authorized Training Center binnen Kappa Data. 

Dankzij de samenwerking met Kappa Data kan ozOos zich concentreren op de uitbouw van Veezo, de virtual security officer, die het als eigen product gelanceerd heeft op de markt, alsook met het leveren van een compleet pakket consultancy services, audits en trainingen. 
 

Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi