Sophos neemt Rook Security over

Sophos neemt Rook Security over

Sophos heeft Rook Security overgenomen, een toonaangevende partij op het gebied van managed detection and response (MDR). Rook Security beschikt over een 24/7 team van cyberthreatjagers en incident response-experts die beveiligingsincidenten voor bedrijven van elke omvang monitoren, opsporen, analyseren en erop reageren. 

Sophos creëert re-sellable MDR-diensten door Rook Security's mogelijkheden voor bedreigingsdetectie, onderzoek en respons te combineren met haar recent verworven DarkBytes-technologieplatform. Sophos zal de nieuwe MDR-diensten leveren via het netwerk van ongeveer 47.000 channelpartners wereldwijd.

Joe Levy, Chief Technology Officer bij Sophos: “Cybercriminelen proberen meedogenloos organisaties te exploiteren met technieken die variëren van tried-and-truephishing-e-mails tot de meer recente trend van 'hacker pen-testing'om zwakke plekken in hun netwerk te vinden. Als gevolg hiervan hebben bedrijven 24/7 behoefte aan monitoring en beheer van wat er op hun netwerk gebeurt. Maar velen van hen beschikken niet over de expertise, kunnen de beveiligingsteams intern niet bijbenen of hebben deze zelf niet optimaal kunnen configureren om de beveiliging rond de klok te beheren. Met MDR kunnen de channel partners van Sophos bedrijvenvan deskundige services voorzien die continu beveiligingsincidenten detecteren, opsporen en erop reageren.”

Sophos is ook van plan de gesynchroniseerde beveiligingstechnologie en productportfolio in lijn te brengen met de Rook Security’s 24/7-diensten voor MDR-klanten. Experts van Rook Security zullen dan ook het beveiligingsgedrag van klanten kunnen beoordelen om te zorgen voor optimale beleidsconfiguraties voor Sophos-producten op verschillende locaties.

"Rook Security biedt MDR-diensten om cyberbedreigingen te detecteren en te elimineren. Door middel van threat huntingen data-analyse detecteren en verminderen de experts van Rook Security snel actieve aanvallen, " zegt J.J. Thompson, oprichter en CEO van Rook Security. "We zijn verheugd om onze experts en innovatieve dienstverlening aan Sophos te introduceren. Samen kunnen we snellere, effectievere mogelijkheden voor detectie en reactie van bedreigingen implementeren om bedrijven nog beter te beschermen.”

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi