Sophos viert decenniumdeelname aan Infosecurity Belgium

Sophos viert decenniumdeelname aan Infosecurity Belgium

Dinsdag 14 maart 2017 — Op 22 en 23 maart neemt Sophos voor de tiende keer deel aan Infosecurity, de Belgische vakbeurs op vlak van IT-security voor IT-managers en IT-professionals. Sophos houdt er ook verschillende break-out sessies rond het centrale thema ‘Data Centric World’. Daarnaast kunnen beursgangers op de 54m2-stand van Sophos (C060) terecht voor een waaier aan on-stand presentaties.

Peter Magez, Country Manager Sophos Belgium: “Als ik terugblik op de afgelopen jaren en kijk naar waar we nu staan, kunnen wij alleen maar trots zijn. 10 jaar geleden begonnen we met een kleine stand op deze beurs en nu zijn we nagenoeg de grootste security vendor die er staat. Men kan niet meer om Sophos heen. We hebben dat natuurlijk ook aan onze partners en distributeurs te danken en daarom zullen we deze mijlpaal de eerste dag samen vieren met een drankje. Met een gloednieuwe stand, een fantastisch productportfolio en een topteam, kijk ik met volle verwachting uit naar deze editie en naar het komende jaar!”

Seminarieprogramma
Aan de beurs is traditiegetrouw een breed seminarieprogramma gekoppeld met verschillende break-out sessies. Dit keer draaien die sessies rond het thema ‘Data Centric World’. Voor Sophos betekent dit andermaal een uitstekende kans om kennis en ervaring te delen met de vele deelnemers. De Sophos-infosessies vinden plaats op beide beursdagen, van 13.30 tot 14.00, in theater 6 ‘IT Service Management & Control’.

  • John Shier brengt een overzicht van de verschillende bedreigingen in de markt, onder de noemer ‘Threat Landscape’.
  • Lars Putteneers werpt een blik op ‘Intercept X. The next step in next-gen endpoint protection’.

On-stand presentaties
Naast de break-out sessies vinden volgende vier presentaties quasi doorlopend op de stand plaats:

  • GDPR– Vincent Vanbiervliet (Product Manager Data Protection)
  • Intercept X – Lars Putteneers (Senior Sales Engineer)
  • IoT – John Shier (Senior Security Advisor)
  • Ransomware-as-a-Service – John Shier (Senior Security Advisor)

Contacteer ons

Sandra Van Hauwaert

Square Egg BVBA