Spa kleurt sportief roze tijdens The Longest Day

Spa kleurt sportief roze tijdens The Longest Day

Trail walking leeft: dat bewijst het succes van de Walking Series- wandelevenementen. Dit jaar slaat de organisatie de handen in elkaar met Think Pink: deelnemers aan de 4 evenementen kunnen met hun deelname de strijd tegen borstkanker steunen. Het startschot weerklinkt op 9 juni voor The Longest Day in en om Spa. Deelnemers wandelen of lopen 20 of 50 km offroad en volgen een unieke route in de Ardennen. “Dit is de eerste editie. Met ondertussen meer dan 620 deelnemers voor Think Pink uit het hele land valt het duidelijk in de smaak”, vertelt Think Pink-voorzitter Heidi Vansevenant. “We zijn er trots op het sportieve aan het solidaire te kunnen koppelen”, voegt Walking Series toe.

In totaal gaan 1.093 deelnemers op 9 juni de uitdaging aan. Maar liefst 629 onder hen doen dat voor Think Pink. Hun doel: op eigen tempo de finish bereiken binnen 15 uur. Het parcours gaat dwars doorheen de velden in en rond Spa en belooft dus prachtige landschappen. Na elke 10 km is een rustpunt met bevoorrading en medische hulp voorzien.

Gratis deelname via Think Pink!

Dit sportieve evenement strookt helemaal met het motto van Think Pink “bewegen geeft leven”. De nationale borstkankercampagne zet sterk in op bewegen omdat het een belangrijk preventiemiddel is tegen borstkanker én een cruciale rol speelt in herstel tijdens en na een borstkankerbehandeling.

Daarom is deelname via Think Pink gratis. In ruil zamelen deelnemers € 100 in voor het SMART Fonds van Think Pink, dat wetenschappelijk onderzoek rond borstkanker financiert. Bovendien legt Think Pink haar deelnemers in de watten. Inschrijvingsnummers liggen klaar in de Think Pink-tent, samen met een Walk for Think Pink T-shirt. Achteraf wacht hen er een deugddoend voetbad.

“Wij willen iedereen bedanken voor de talrijke inschrijvingen en wensen hen veel succes tijdens The Longest Day!”, besluit Heidi Vansevenant.

Contacteer ons
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi