Sterk groeiend Sophos neemt distributeur Tech Data onder de arm

Sophos, een wereldleider in network en endpoint security, heeft vandaag een partnership met een van de grootste distributeurs ter wereld, Tech Data, aangekondigd. Het partnership is voor onbepaalde tijd getekend voor de Benelux regio. Alle Sophos beveiligingsproducten en diensten zijn opgenomen in de overeenkomst, met focus op Intercept X en de technologieën ter ondersteuning voor GDPR compliancy.

Sophos, bekend voor zijn sterke oplossingen in endpoint protection en advanced threat prevention, kent wereldwijd, maar vooral in de BeLux regio een uitzonderlijke groei. Om de vele resellers op hun wenken te blijven bedienen, is een uitbreiding in het distributielandschap nodig. Daarom heeft Sophos beslist om in zee te gaan met Tech Data, en kiest het via de Azlan afdeling voor een value-added security distributeur. Tech Data zal bijgevolg niet alleen instaan om de security-oplossingen te bieden voor de typische Belgische midmarket, maar beschikt ook over de technische kennis om bijvoorbeeld consultancy en opleidingen te organiseren voor resellers.

Peter Magez, country manager Sophos Belux, stelt het als volgt: “Door onze immense groei moesten we bij Sophos oplossingen zoeken om enerzijds onze resellers beter te bereiken, en anderzijds sneller te reageren op allerlei vragen uit de markt. Met Tech Data hebben we een extra partner gevonden die snel kan schakelen en bovendien de markt een keuze biedt op vlak van distributiemodel. Zo krijgen onze resellers steeds de beste service voor hun noden.”

“Sophos, leader in het Gartner Magic Quadrant in endpoint security, is een van de meest beloftevolle beveiligingsleveranciers in België. We zien dat steeds meer ondernemingen voor hun vooruitstrevende beveiligings- en anti ransomwareoplossingen kiezen. Bij Tech Data zijn we dan ook zeer tevreden dat we dankzij dit partnership ons beveiligingsgamma verder kunnen aanvullen met buitengewone oplossingen voor het KMO-segment en de grote ondernemingen. Onze resellers kunnen bijgevolg met een gerust hart en tegen competitieve prijzen verschillende state of the art beveiligingsoplossingen aanbieden aan hun klanten,” verduidelijkt Jochen Bonne, Directeur Azlan Technology Solutions België & Luxemburg.

 

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Over Square Egg BVBA

What Square Egg stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi