Targa Telematics gaat meerjarig contract aan met TomTom

Targa Telematics gaat meerjarig contract aan met TomTom

TomTom Maps API’s versterken het voertuigbeheer en de slimme mobiliteitsoplossingen van Targa Telematics

TomTom (TOM2), de specialist op het gebied van locatietechnologie, gaat een nieuwe meerjarige overeenkomst aan met Targa Telematics, een IT-bedrijf met twintig jaar ervaring op het gebied van connected voertuigen. TomTom’s Maps API’s worden door Targa Telematics gebruikt om het voertuigbeheer en de slimme mobiliteitsoplossingen voor zijn klanten verder te verbeteren.

TomTom’s Search API, gebruikt door bedrijven om te weten waar hun voertuigen zich bevinden, wordt geïntegreerd in Targa Telematics' brede en geavanceerde portfolio van telematica, telemetrie en slimme mobiliteitsoplossingen. TomTom's Routing API zorgt ervoor dat klanten van Targa Telematics ritanalyses kunnen uitvoeren en de beste routes kunnen vinden.

Reeks van Maps API’s
"Toonaangevende spelers op het gebied van fleet management en slimme mobiliteitsdiensten, zoals Targa Telematics, hebben veel baat bij TomTom's reeks van Maps API's en betrouwbare klantenondersteuning,” aldus Anders Truelsen, Managing Director bij TomTom Enterprise. "We zijn er trots op dat TomTom in hoog tempo de meest gekozen leverancier van locatietechnologie voor de wagenparkindustrie wordt.”

Duurzamere en veiligere mobiliteit
"Targa Telematics heeft altijd vooropgelopen bij de ondersteuning van bedrijven om tegemoet te komen aan de voortdurend groeiende behoefte aan een duurzamere en veiligere benadering van mobiliteit. Gezien dit evoluerende scenario willen we op deze weg verdergaan," aldus Giorgia Paladin, Head of Procurement bij Targa Telematics. "Door deze deal met TomTom blijven onze klanten profiteren van innovatieve oplossingen die beschikbaar zijn in heel Europa.”

Targa Telematics is sinds zijn oprichting een pionier op het gebied van slimme mobiliteit. Dankzij de innovatieve technologie van het bedrijf helpt Targa Telematics zijn klanten om connectiviteit te omarmen, over te schakelen op elektrische voertuigen en de duurzame ontwikkeling van steden te ondersteunen. Door gebruik te maken van zijn uitgebreide kennis en hun Internet of Things-platform, blijft Targa Telematics oplossingen ontwikkelen die voldoen aan de evoluerende behoeften van zijn klanten.

Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi