Teufel lanceert de CINEBAR ULTIMA en CINEDECK voor een optimaal televisiegeluid

Teufel lanceert de CINEBAR ULTIMA en CINEDECK voor een optimaal televisiegeluid

Een eenvoudige installatie, zonder externe subwoofer, voor het allerbeste film- en televisiegeluid

De feedback van klanten over soundbars en sounddecks is duidelijk: de ene helft prefereert de klassieke setup van soundbar en subwoofer, de andere heeft wel behoefte aan basfrequenties, maar wil geen losse subwoofer. Teufel introduceert vandaag tegelijkertijd twee nieuwe audiosystemen die ook zonder subwoofer televisiegeluid met diepgang bieden: de CINEBAR ULTIMA en CINEDECK. 

CINEBAR ULTIMA: webwinkelbeeldmateriaal | CINEDECK: webwinkelbeeldmateriaal

Feiten in vogelvlucht

  • Teufel introduceert twee nieuwe televisie-audiosystemen: CINEBAR ULTIMA en CINEDECK
  • beide systemen zijn voorzien van interne basdrivers en maken een externe subwoofer overbodig
  • aansluitingen: HDMI met ARC en HDCP 2.2, bluetooth, een optische digitale ingang en stereo-cinch
  • Dynamore Ultra-technologie met zijwaarts gerichte speakers voor omhullende surround sound 
  • uitbreidbaar met draadloze subwoofer voor krachtiger basprestaties en grotere ruimtes
  • uitbreidbaar met de draadloze rearspeakers EFFEKT voor onvervalste surround sound
  • CINEBAR ULTIMA per direct in een zwarte of witte uitvoering bestelbaar voor 699,90 euro
  • CINEDECK per direct in een zwarte of witte uitvoering bestelbaar voor 599,99 euro

Met bas graag, maar zonder subwoofer

Klassieke soundbars laten de basweergave door een subwoofer afhandelen, net als bij speakersets voor thuisbioscoopsystemen. Dat is geluidstechnisch gezien een uitstekende oplossing. Maar helaas blijft het basgeluid niet tot de huiskamer beperkt. Het kan ook via de vloer worden overgedragen. In appartementencomplexen jaagt dat vroeg of laat de buren in de gordijnen. De televisie-audiosystemen CINEBAR ULTIMA van CINEDECK van Teufel brengen de basdriver direct in de behuizing onder. Met frequenties van ver onder de 50 Hz leveren beide systemen solide, maar niet overdreven basprestaties – de perfecte balans voor gebruik in de huiskamer.

CINEBAR ULTIMA: de audiolegende is nu als soundbar inzetbaar

Geen luidsprekerreeks belichaamt het DNA van Teufel meer dan Ultima. Deze reeks wordt nu uitgebreid met de nieuwe CINEBAR ULTIMA. In deze televisiesoundbar zijn diverse markante eigenschappen van de ULTIMA-reeks terug te zien, zoals de iconische koperkleurige tweeters en houten behuizing. De soundbar produceert een krachtig geluid met maar liefst zes luidsprekers – vier grote drivers van 3,5 inch en twee ovalen basdrivers (8 x 4 inch). Twee full-range speakers aan de zijkant zorgen samen met de door Teufel ontwikkelde Dynamore Ultra-technologie voor overtuigende surround sound. Het grote, ook op afstand makkelijk afleesbare display aan de voorzijde toont de gebruikte ingang en het volume. Alles is afstelbaar via het display en de elegante metalen afstandsbediening. En wie zijn luidsprekers graag ziet, kan de magnetische stofkap verwijderen. De CINEBAR ULTIMA is per direct in een zwarte en witte uitvoering verkrijgbaar voor een prijs van 699,99 euro.

CINEDECK: de perfecte basis voor televisies

De CINEDECK is een even praktische als elegante audio-oplossing voor televisies die op een dressoir zijn opgesteld. De soundbar kan direct onder de televisie worden geplaatst, zodat die niet onnodig ruimte in beslag neemt. Vanwege zijn compacte omvang maakt het systeem gebruik van meerdere kleine drivers: zeven breedbandchassis en twee naar onder gerichte subwoofers van 5,25 inch zetten de juiste toon. In de zijkant van het apparaat zijn twee drivers ingebouwd die met behulp van de Dynamore Ultra-technologie surround sound produceren. De andere vijf full range-luidsprekers zijn naar voren gericht. Er worden twee luidsprekers voor het linkerkanaal en twee luidsprekers voor het rechterkanaal gebruikt. Een luidspreker zorgt als dedicated centerspeaker voor optimaal verstaanbare dialogen. Alles is afstelbaar via de afstandsbediening en het grote dot matrix-display. De CINEDECK is per direct verkrijgbaar in een witte en zwarte uitvoering voor een prijs van 599,99 euro.

Mag het ietsje meer zijn?

Zowel de CINEBAR ULTIMA als de CINEDECK kunnen worden uitgebreid en bieden ondersteuning voor draadloze verbindingen met rearspeakers en subwoofers. Voor onvervalste surround sound kan gebruik worden gemaakt van twee exemplaren van de Teufel EFFEKT. Wie interesse heeft in een nog voller basgeluid kan de draadloze Teufel-subwoofers T 8 en T 10 rechtstreeks op de CINEBAR ULTIMA of CINEDECK aansluiten.

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications
Sandra Van Hauwaert
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi