TomTom Adventurer: de wereld verkennen met je hart

TomTom Adventurer: de wereld verkennen met je hart

Nieuw outdoor GPS-horloge is voorzien van een extra robuust ontwerp om alle outdoor-activiteiten te kunnen doorstaan

Donderdag 1 september 2016 — TomTom (TOM2) introduceert vandaag de TomTom Adventurer, een outdoor GPS-horloge met een ingebouwde muziekspeler en hartslagmonitor. Het systeem leent zich voor wandelen, joggen, skiën en snowboarden. De TomTom Adventurer is voorzien van een barometer en kompas en biedt speciale sportmodi zoals automatische liftdetectie voor sneeuwsporten. Het apparaat heeft daarnaast GPS-tracking en Route Exploration, en bouwt daarmee verder op de track record van TomTom als wereldwijd leider in navigatie- en kaarttechnologie.

De TomTom Adventurer tilt technologie voor sneeuwsporters naar een hoger niveau door automatische liftdetectie. Met een snelle blik op hun TomTom Adventurer kunnen gebruikers live statistieken aflezen zoals snelheid, hoogte, afdaling en het hellingspercentage. De functionaliteit voor Route Exploration, hoogtemetingen en een lange batterijduur* stellen trail runners en wandelaars in staat om nieuwe bergpaden met vertrouwen te verkennen.

“We introduceren vandaag met trots de TomTom Adventurer, een gebruiksvriendelijk outdoor GPS-horloge dat in iedereen de innerlijke ontdekkingsreiziger naar boven brengt”, aldus Corinne Vigreux, de medeoprichter en directeur van TomTom Consumer. “Wij vinden dat liefhebbers van outdoor-activiteiten toegang verdienen tot hoogwaardige technologie. Deze was tot dusver echter alleen voorbehouden aan extreme bergbeklimmers. Nu kan iedereen met de TomTom Adventurer zijn activiteiten bijhouden tijdens het verkennen van nieuwe hoogten.”

De TomTom Adventurer bewaakt 24/7 de activiteiten van de gebruiker. Elk jog-, fiets of fitnessessie kan worden bijgehouden met behulp van speciale sportmodi. Gebruikers kunnen hun hartslag meten met de ingebouwde hartslagmonitor, terwijl de ingebouwde muziekspeler hun activiteiten nog plezieriger maakt.

De TomTom Adventurer vormt een aanvulling op de sport- en fitnessproducten van TomTom, die een actieve levensstijl bevorderen door mensen te inspireren om gezond en fit te worden en het avontuur op te zoeken.

De TomTom Adventurer is vanaf eind oktober verkrijgbaar aan 299,95 euro inclusief btw.

Raadpleeg voor meer informatie www.tomtom.com/fitness.

Contacteer ons

Sandra Van Hauwaert

Square Egg BVBA