TomTom Bandit, voor de meest memorabele vakantiefilmpjes

TomTom Bandit, voor de meest memorabele vakantiefilmpjes

Nu extra genieten dankzij de nieuwe adventure en bike packs

Donderdag 26 mei 2016 — De TomTom Bandit is dit jaar dé reisgezel bij uitstek! Met deze handige, compacte camera schiet iedereen heel gemakkelijk de leukste vakantiefilmpjes: uitzonderlijke beelden, speciale momenten met familie en vrienden, avontuurlijke ervaringen tijdens de vakantie. Het leven is al druk genoeg, dankzij de herinneringen kan je blijven genieten van die momenten die het de moeite waard maken. En dankzij de unieke ‘shake & edit’ functie, is het monteren en delen een fluitje van een cent. Je deelt en edit je avonturen in slechts enkele minuten. Zo kunnen ook de thuisblijvers meegenieten! 

*NIEUW* Adventure pack

TomTom heeft een speciaal pack bedacht voor de avontuurlijk ingestelde reizigers. De TomTom Bandit, met extra houder voor bijvoorbeeld de rugzak, werd hier speciaal aangevuld met bijkomende accessoires zoals een speciale duiklenscover. Vanaf nu hebben de avonturiers alles bij de hand om ook hun spectaculaire ervaringen te filmen. Van een bloedstollende deathride tot diepzeeduiken, alle gelegenheden zijn goed om in hoge resolutie op beeld te worden vastgelegd. Zo kan men die unieke belevingen meermaals herbeleven en delen met vrienden. Prijs: 299,95 euro

*NIEUW* Bike pack

Ook de bedreven fietsers vinden nu volop hun gading bij TomTom. Met de nieuwe bike pack zijn ze volledig uitgerust om de wereld per fiets te veroveren en hun ervaringen op beeld vast te leggen. In het bike pack zit uiteraard de TomTom Bandit, aangevuld met speciale fietshouders en handige accessoires. Prijs: 349,95 euro

Shake & edit

Dankzij de ingebouwde mediaserver hoeft het beeldmateriaal niet te worden gedownload om het te kunnen monteren. De camera werkt met een mobiele app, die het creëren en delen van video’s een kwestie van minuten maakt met de ‘shake to edit’-functie.

Smartphone app

De TomTom Bandit werkt met een smartphone app, die beschikt over een supersnelle viewfinder. Videomateriaal kan direct worden teruggekeken op de app dankzij de ingebouwde mediaserver. In de videomontage modus hoef je alleen maar simpelweg de smartphone te schudden om direct een spannende film te creëren. Gebruikers kunnen dan gemakkelijk aanpassingen maken, muziek toevoegen en overlays van gegevens zoals snelheid toevoegen, voordat ze de video met hun vrienden delen.

Topkwaliteit & waterdicht

De TomTom Bandit produceert video’s van topkwaliteit. Hij beschikt over een groothoeklens, hoogstaande 16 MP CCD sensor en krachtige processor. De camera is ook volledig waterdicht, waardoor geen grote extra case nodig is. Een extra lens cap biedt de mogelijkheid om tot 50 meter diep waterdicht te gaan. De uniek ontworpen Batt-Stick combineert een lange levensduurbatterij, microSD kaart en SuperSpeed USB 3.0. Hij kan direct via USB in een computer worden geplugd om op te laden en videomateriaal te downloaden, zonder dat daar extra kabels of adapters voor nodig zijn.

Verkrijgbaar

De TomTom Bandit is verkrijgbaar op tomtom.com en bij geselecteerde verkooppunten.
Het adventure pack kost 299,95 euro, het bike pack 349,95 euro.
Er is ook een brede selectie accessoires te koop.
Voor meer informatie, ga naar http://www.tomtom.com/action-camera/.

Noot voor de redactie

  • Video op 1080p30, 1080p60, 720p60, 720p120;
  • Filmen op 2.7k30, 4k15;
  • Time lapse op 4k30, 1080p30 (verschillende capture intervals);
  • Slow motion op 1080p x2, 720p x4, WVGA x6;
  • Eenmalige of burst foto’s tot 16MP op 10/s;
  • Connectiviteit via Wi-Fi, Bluetooth Smart en USB 3.0;
  • Verschillende accessoires;
  • Smartphone app is ten tijde van lancering alleen beschikbaar voor iOS. Een Androidversie zal binnenkort beschikbaar zijn. Dit geldt voor beide packs.

Contacteer ons

Sandra Van Hauwaert

Square Egg BVBA