TomTom en Uber werken nauwer samen om uitmuntende kaartervaring te bieden

TomTom en Uber werken nauwer samen om uitmuntende kaartervaring te bieden

Nauwkeurigere navigatie, routebepaling, tarieven en schattingen van de aankomsttijd

TomTom (TOM2), de specialist op het gebied van locatietechnologie, en Uber, blijven wereldwijd TomTom kaarten, verkeersgegevens en kaart API’s integreren op Uber’s platform. Daarnaast is Uber een betrouwbare kaartbewerkingspartner voor TomTom, waardoor ze nog nauwkeurigere navigatie- en locatie-ervaringen, routebepaling, tarieven en schattingen van de aankomsttijd kunnen bieden. Dit biedt voordelen voor klanten, chauffeurs en bezorgers op Uber’s platform.

Integratie TomTom en Uber

Uber’s integratie van TomTom's data en kaart API's zorgt voor een naadloze kaartervaring in Uber-apps in meer dan 10.000 steden over de hele wereld. TomTom verwerkt bijna twee miljard kaartwijzigingen per maand; dit zorgt ervoor dat de kaarten up-to-date blijven. Uber en TomTom werken ook samen om ervoor te zorgen dat de kaartupdates de veranderingen op de weg weerspiegelen. Denk hierbij aan nieuwe wegen, een afslagverbod of wegafsluitingen. Uber observeert en rapporteert ter plaatse bevindingen uit afgeronde ritten en bezorgingen. TomTom gebruikt dit soort updates van partners als Uber om nog nauwkeuriger kaartgegevens te leveren aan klanten.

Mobiliteit verbeteren 

"We kijken ernaar uit om nog nauwer samen te werken met Uber en nog betere locatiegegevens te leveren om overal de mobiliteit van de gebruikers van TomTom's producten te verbeteren," aldus Anders Truelsen, Managing Director van TomTom Enterprise. "TomTom's volledige suite van datasets en diensten, inclusief nauwkeurige kaarten, verkeer en kaart API's, kan elk bedrijf helpen bij het verbeteren van hun locatie-gebaseerde oplossingen.”

“Nauwkeurig iets in kaart brengen, is precies waar Uber’s platform om draait en daarom zijn we heel enthousiast over het voortzetten van de samenwerking met TomTom,” zegt Michael Weiss-Malik, directeur van Products, Maps en GSS bij Uber. “Ons partnerschap zal helpen om nóg dynamischere kaarten te maken voor onze wereldwijde markt.”

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications
Sandra Van Hauwaert
Sandra Van Hauwaert PR Consultant, Square Egg Communications
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi