TomTom Flitsers app vanaf vandaag beschikbaar op Google Play

TomTom Flitsers app vanaf vandaag beschikbaar op Google Play

Dinsdag 17 november 2015 — TomTom (TOM2) brengt vandaag in vijftien landen, waaronder Nederland, de TomTom Flitsers app voor Android uit. Deze gratis app biedt zeer accurate waarschuwingen voor vaste en mobiele flitsers en trajectcontroles. De app bevat een technologie die ervoor zorgt dat er alleen een waarschuwing klinkt als een flitser zich daadwerkelijk op de weg bevindt waarop de gebruiker rijdt.

“Met de gratis TomTom Flitsers app verwelkomen we nog meer autorijders in de TomTom community”, zegt Corinne Vigreux, mede-oprichter en Managing Director van TomTom Consumer. “Al 4,6 miljoen bestuurders werken samen om flitsers real-time door te geven en te verifiëren. Nu kunnen alle Android-gebruikers helpen om autoritten nog ontspannender te maken. De overzichtelijke en simpele app, zonder ‘valse alarmen’, is erop gericht stress bij automobilisten weg te nemen.”

De TomTom Flitsers app waarschuwt voor vaste en mobiele flitsers en trajectcontroles. De locaties van de vaste flitsers zijn afkomstig uit TomToms zeer accurate database en worden geverifieerd door moderators van TomTom. De mobiele flitsers worden gemeld door de community. De app draait ook in overlay-modus, die het mogelijk maakt om flitsers door te geven en waarschuwingen te ontvangen terwijl er andere apps actief zijn.

De TomTom Flitsers app is vanaf vandaag verkrijgbaar als gratis download in de Google Play store.

 

Contacteer ons

Sandra Van Hauwaert

Square Egg BVBA