TomTom lanceert state-of-the-art navigatiesysteem

TomTom lanceert state-of-the-art navigatiesysteem

TomTom viert de verkoop van 100 miljoen navigatieproducten met de lancering van TomTom GO Premium

TomTom, de specialist op het gebied van locatietechnologie, heeft vandaag de lancering aangekondigd van de TomTom GO Premium; het meest functionele, best verbonden en slimste navigatiesysteem. Dit nieuwe state-of-the-art navigatiesysteem is gebouwd met het thema veiligheid in het achterhoofd. Zo helpt het bestuurders al met hun reis, nog voordat ze in de auto stappen tot en met de laatste passen naar de eindbestemming.

De TomTom GO Premium is voorzien van TomTom’s krachtige navigatie- en verkeersinformatie. Daarnaast heeft het toestel een aantal vernieuwde functies, zoals IFTTT (If This Then That)-integratie, waarmee bestuurders geconnecteerd kunnen blijven met alles wat ertoe doet in een verbonden wereld. Met de IFTTT-functie kan de TomTom GO Premium verbinding maken met apparaten in huis, communiceren met persoonlijke digitale assistenten, afspraken synchroniseren en meldingen ontvangen. Bij thuiskomst gaat bijvoorbeeld de poort of garagedeur automatisch open en bij het verlaten van het huis gaan de lichten uit.

TomTom GO Premium is ontworpen om iedere reis aangenamer te maken. Voordat je in de auto stapt zorgt de ingebouwde Wi-Fi® [1] ervoor dat de software en kaarten up-to-date zijn. Ondertussen kan de bestuurder de TomTom MyDrive companion app gebruiken om zijn route voor te bereiden en zijn bestemming naar het apparaat te sturen. Tijdens de rit kan de TomTom GO Premium ook de locatie en aankomsttijd delen met contactpersonen[2]. Wanneer de bestemming is bereikt, geeft de TomTom MyDrive-app instructies om de gebruiker te voet naar de precieze eindbestemming te leiden. Ook hoeft de bestuurder niet langer te onthouden waar het voertuig precies geparkeerd staat, de app onthoudt dit automatisch.

Mike Schoofs, Managing Director bij TomTom Consumer vertelt: “We hebben nagedacht over elke stap in de reis die een bestuurder aflegt en hebben de ervaring van de bestuurder voor en na het instappen in de auto verrijkt. We blijven innoveren met nieuwe functies zoals IFTTT-integratie bij de TomTom GO Premium, waardoor de bestuurder een geconnecteerde auto-ervaring heeft.”

100 miljoen verkochte TomTom-navigatieproducten
De nieuwe TomTom GO Premium wordt tegelijkertijd gelanceerd met een belangrijke mijlpaal: 100 miljoen verkochte TomTom-navigatieproducten. Om dit te vieren, wordt het apparaat niet alleen geleverd in een standaardeditie, maar ook een speciale editie, genaamd TomTom GO Premium X. De speciale editie heeft een geborsteld gouden afwerking en is alleen verkrijgbaar via de website van TomTom.

"We vieren de verkoop van 100 miljoen navigatieproducten en ik ben er echt trots op dat we deze ongelooflijke mijlpaal hebben bereikt", voegt Schoofs eraan toe. "Miljoenen bestaande klanten vertrouwen op TomTom voor hun dagelijkse woon-werkverkeer, tripjes in het weekend of vakanties. In de toekomst willen we dat de community van gebruikers blijft groeien en we willen hen blijven helpen om de beste rijervaring te creëren.”

De TomTom GO Premium met volledig interactief touchscreen van 5" of 6" inch is in Europa verkrijgbaar en in de webshop van TomTom, bij geselecteerde e-tailers en in de winkel voor €329,95 (5") / €379,95 (6").

[1] Wi-Fi® is een geregistreerd handelsmerk van Wi-Fi Alliance®

[2] *Het delen van de locatie en aankomsttijd is alleen beschikbaar voor Android ™ smartphonegebruikers. Android is een handelsmerk van Google LCC

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi