TomTom levert data voor Uber Driver app

Donderdag 12 november 2015 —  TomTom (TOM2) heeft een wereldwijde, meerjarige overeenkomst gesloten met Uber voor het leveren van wegenkaarten en verkeersinformatie voor de Uber Driver app. TomToms kaartentechnologie en toonaangevende verkeersinformatie voorzien Uber van een naadloze gebruikerservaring, accurate aankomsttijden en efficiënte autoritten in meer dan driehonderd steden over heel de wereld.

We zijn verheugd om onze toonaangevende locatiedata aan Uber te leveren”, zegt Charles Cautley, Managing Director Maps & Licensing bij TomTom. “TomTom is de enige echt onafhankelijke kaartenmaker en beschikt over het platform van de toekomst. Hiermee is TomTom een vertrouwde partner voor innovatieve en toekomstbestendige locatietechnologie voor de wereldwijde auto- en consumententechnologie-industrieën.”

“We kijken ernaar uit om met een toonaangevend kaarten- en navigatiebedrijf als TomTom samen te werken”, zegt Matt Wyndowe, Head of Product Partnerships bij Uber. “TomToms wegenkaarten en verkeersinformatie helpen om een geweldige gebruikerservaring te realiseren voor bestuurders over de hele wereld.”

 

 

Contacteer ons

Sandra Van Hauwaert

Square Egg BVBA