TomTom levert technologie voor Nissan LEAF’s nieuwe ingebouwde infotainmentsysteem

TomTom levert technologie voor Nissan LEAF’s nieuwe ingebouwde infotainmentsysteem

TomTom (TOM2), de specialist in locatietechnologie, is door Nissan gekozen als leverancier van navigatiecomponenten voor de Nissan LEAF. TomTom zal TomTom Maps, TomTom Traffic en Online Search leveren aan het nieuwe, verbeterde, ingebouwde NissanConnect-infotainmentsysteem, dat onderdeel is van Nissans iconische elektrische auto, de meest verkochte EV van 2018 in Europa.

TomTom Traffic biedt een nauwkeurige, real-time verkeersinformatiedienst die Nissan LEAF-bestuurders op de hoogte houdt en hen helpt hun reistijd te verkorten, terwijl TomTom Online Search hen in staat stelt om naadloos te zoeken naar een adres, bedrijf of bezienswaardigheid.

Antoine Saucier, Managing Director, TomTom Automotive: "Het fantastische aan ons aanbod is dat TomTom-navigatiecomponenten kant-en-klaar zijn waardoor ze gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd in de op maat gemaakte infotainmentsystemen van autofabrikanten. Het is geweldig om met Nissan samen te werken zodat we de chauffeurs een naadloze connected voertuig-ervaring kunnen bieden.”

De Nissan LEAF met het nieuwe ingebouwde NissanConnect infotainmentsysteem is vanaf 5 maart 2019 te zien op de Geneva Motor Show.

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi