TomTom presenteert het Golfer 2 golfhorloge

TomTom presenteert het Golfer 2 golfhorloge

Automatische slagdetectie en ronde-analyse kunnen golfers helpen om hun spel te verbeteren

Dinsdag 15 maart 2016 — TomTom (TOM2) kondigt vandaag de slanke TomTom Golfer 2 aan, een GPS-horloge dat is ontwikkeld om golfers hun spel te laten verbeteren met automatische slagdetectie en gedetailleerde ronde-analyse.

Door het meten van afstanden tot de greens en hindernissen elimineert de TomTom Golfer 2 alle onzekerheid. Dankzij de automatische slagdetectie kennen golfers hun slagpotentie. Ze zien afstanden voor drive- en approach-slagen in een oogopslag en kunnen na de wedstrijd hun slagen analyseren in TomTom MySports. De automatische scorekaart maakt het makkelijker om inzicht te krijgen daar waar verbetering mogelijk is.

“De beste manier om te verbeteren, is door simpelweg inzicht te krijgen daar waar je in de fout ging”, zegt Clive Millington, COO bij TomTom. “Daarom hebben we voor de TomTom Golfer 2 zo’n gedetailleerde post-game analyse ontwikkeld zodat je niet alleen kan zien wat er mis ging, maar ook waar je toe in staat bent.”

De ‘ultieme ronde’-functie van de TomTom Golfer 2 combineert de beste holes van een baan die vaker is gespeeld om te laten zien wat je beste potentiële score is. TomTom MySports biedt inzicht in regelmatig gebruikte slag- en green-patronen. Rondes kunnen hole voor hole teruggekeken worden om zo je resultaten te verbeteren.

De TomTom Golfer 2 gebruikt slimme grafieken om de beste approach naar de green te visualiseren en geeft precieze afstanden naar het begin en einde van de hindernissen op meer dan 40.000 banen wereldwijd.

De TomTom Golfer 2 heeft een stijlvol design, is waterafstotend en zit comfortabel, waardoor deze zowel op de golfbaan als elders kan worden gedragen. De TomTom Golfer 2 kost € 249,95 en is beschikbaar vanaf mei 2016.

De overige functies van de TomTom Golfer:

·       Afstanden tot de green: precieze afstanden tot begin, midden en einde van de green.
·       Hindernissen: de precieze afstanden tot de individuele hindernissen op de fairway.
·       Lay-ups: zie de resterende afstanden tot de lay-up punten.
·       Greenview: zie een uniek overzicht van de green en hindernissen voor je slag.
·       Ronde-tracking: houd je score, afstand en tijd bij van elke ronde.
·       Dagelijkse baan-updates: update het horloge draadloos via je smartphone.
·       Draadloze synchronisatie: synchroniseer draadloos met je TomTom MySports app.
·       Weer- en waterbestendig tot 40 meter: speel in iedere weersomstandigheid.
·       Perfecte pasvorm: gebruik een brede of smalle polsband.

Contacteer ons

Sandra Van Hauwaert

Square Egg BVBA