TomTom Spark GPS fitnesshorloge wint iF Design Award 2016

TomTom Spark GPS fitnesshorloge wint iF Design Award 2016

Dinsdag 2 februari 2016 — Het fitnesshorloge van TomTom (TOM2), de TomTom Spark, is uit ruim 5.000 inzendingen uit 53 landen gekozen als winnaar van de iF DESIGN Award in de categorie sport. De iF DESIGN Award is een internationaal erkend kwaliteitskeurmerk voor buitengewoon design, geselecteerd door een internationale, toonaangevende jury.

Het TomTom Spark GPS fitnesshorloge heeft een geïntegreerde muziekspeler met ruimte voor 3GB muziek, waardoor een smartphone tijdens het sporten overbodig wordt. Dankzij de TomTom Spark hebben gebruikers alles wat ze nodig hebben direct om hun pols.

 

“We zijn enorm blij met de iF DESIGN Award voor de TomTom Spark”, zegt Peter-Frans Pauwels, medeoprichter van TomTom. “Het ontwerpen van sportproducten die gebruikers helpen beter te worden, staat bij ons hoog in het vaandel. Met de TomTom Spark kan dat zonder smartphone aan je arm of draden die in de knoop raken.”

TomTom ontwierp de Spark in samenwerking met Therefore, een internationaal toonaangevend designteam uit Londen. Deze succesvolle samenwerking leidde afgelopen jaren meerdere malen naar verschillende iF DESIGN Award:

  • Het Nike sporthorloge met TomTom-technologie
  • De TomTom Runner
  • De TomTom Multi-Sport
  • De TomTom Runner Cardio

Contacteer ons

Sandra Van Hauwaert

Square Egg BVBA