Trappen tegen borstkanker tijdens de Bike for Think-Pink Classic

Trappen tegen borstkanker tijdens de Bike for Think-Pink Classic

Morgen start van Bike for Think-Pink Classic in Bonheiden

61 vrouwen fietsen vanaf donderdag 22 juni 4 dagen in de strijd tegen borstkanker. Tijdens de Bike for Think-Pink Classic, georganiseerd door de nationale borstkankercampagne Think-Pink, leggen de deelneemsters elke dag 80 kilometer af in Limburg, Vlaams-Brabant en de Antwerpse Kempen. De officiële start vindt plaats aan CC ’t Blikveld in Think-Pinkgemeente Bonheiden.

Vanavond 21 juni verzamelen alle deelnemers van de Bike for Think-Pink Classic in hostel De Zandpoort in Mechelen. Iedere dag fietsen ze een prachtig uitgestippeld route van 80 kilometer. Zo verkennen ze de mooiste plekjes van de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg.

VIP-behandeling

Overnachtingen onderweg zijn voorzien in hostel De Blauwput in Leuven, jeugdherberg De Roerdomp in Leuven en Sport Vlaanderen in Herentals. Zondagnamiddag vindt het slotfeest plaats in Domein De Krankhoeve in Bonheiden. Familie, vrienden en kennissen wachten de fietssters er op terwijl ze genieten van een heerlijke brunch tijdens de familiedag.

Naast het fietsen regelt Think-Pink alles voor de deelneemsters. Van lekker ontbijt, heerlijke lunch, origineel tussendoortje en uitgebreid avondmaal tot praktische fietsgids, massages, fietsherstel en een ontspannende activiteit na de ritten: wie meefietst, wordt in de watten gelegd.

Samen bewegen doet leven

Na de Bike en Walk for Think-Pink Challenge in het Hemelvaartweekend zet de nationale borstkankercampagne met de Bike for Think-Pink Classic opnieuw een sportief evenement op poten. En dat is geen toeval. Bewegen is namelijk belangrijk voor de preventie van borstkanker en is cruciaal in het herstel tijdens en na een behandeling.

Bovendien zamelden alle deelnemers minimum 750 euro fondsen in, samen goed voor meer dan 73.200 euro. Dat bedrag gaat integraal naar het SMART Fonds, dat innovatief wetenschappelijk onderzoek rond borstkanker financiert.

Alle informatie over de Bike for Think-Pink Classic: think-pink.be. Je ontdekt er ook welke evenementen in 2017 en 2018 op het programma staan.

Contacteer ons
Over Square Egg BVBA

What Square Egg stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi