TVM plaatst allereerste spiegelafstelplaats bij Transmet te Boutersem

TVM plaatst allereerste spiegelafstelplaats bij Transmet te Boutersem

PERSUITNODIGING – donderdag 21 juni om 15u

Donderdag 14 juni 2018 — Verzekeringsmaatschappij TVM en transportbedrijf Transmet nodigen u graag uit op de officiële ingebruikname van de allereerste TVM-spiegelafstelplaats in België, in aanwezigheid van mevrouw Sarah Boon, burgemeester, en mevrouw Mia Smets, schepen van economie.

Met de installatie van haar eigen spiegelafstelplaatsen wil TVM andermaal een betekenisvolle bijdrage leveren aan veiliger vrachtvervoer.

“Want elke verkeersdode is er een te veel. Wij streven dan ook naar nul verkeersdoden bij het vervoer over de weg,” klinkt het bij algemeen directeur van TVM, Frank Van Nueten. En hij vult aan: “Net daarom zetten we bij TVM in op innovatieve en slimme technieken die ongevallen voorkomen en tegelijkertijd besparingen opleveren voor transportbedrijven. Een van die technieken is het goed afstellen van de spiegels van de vrachtwagen. Zo verklein je de dode hoek en vermijd je ongevallen.”

Ook bij Transmet zijn ze overtuigd van de voordelen van zo een spiegelafstelplaats.

CEO Herman Smets legt uit waarom: “Veiligheid is cruciaal in ons bedrijf. Onze vrachtwagens zijn al uitgerust met de modernste rijhulpsystemen en onze chauffeurs worden regelmatig bijgeschoold. Dat we nu ook over een spiegelafstelplaats beschikken, past dus perfect in het veiligheidsplaatje van ons bedrijf.”

Programma

Vanaf 14u30
Ontvangst

Om 15u
Officiële opening spiegelafstelplaats

  • Toespraak de heer Frank Van Nueten, algemeen directeur TVM
  • Toespraak de heer Karl Debruyn, veiligheidsadviseur Transmet
  • Toespraak mevrouw Sarah Boon, burgemeester van de gemeente Boutersem en tevens verantwoordelijk voor veiligheid.

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen via mail naar sandra@square-egg.be

Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA