U vraagt, ZIPP draait

U vraagt, ZIPP draait

Libratone rust zijn bekroonde ZIPP-speaker uit met de expertise- en spraakfuncties van Amazon Alexa, en speelt daarmee in op de revolutionaire trend van smart homes.

Muziek in alle vrijheid – Libratone ZIPP

Libratone streeft ernaar muziek te bevrijden. Met die doelstelling in gedachten maakt de Libratone Zipp skill voor Amazon Alexa het nog gemakkelijker om de waaier aan indrukwekkende mogelijkheden en functies van de ZIPP te bedienen.

Simon Peschcke Køedt, VP Global Marketing en directeur van Libratone Denemarken, licht toe: “Libratone wil muziek bevrijden. De mogelijkheid om de ZIPP met je stem te controleren is een belangrijke stap in die richting. Nu volstaat het om de Libratone ZIPP skill in te schakelen, en om Alexa op te vragen zoals de Echo Dot om je ZIPP luider te zetten en maakt het niet meer uit waar je hem plaatst.”

Luid en duidelijk

Bovenop de Libratone ZIPP skill voor Alexa, is hij ook compatibel met de Alexa Voice Service. Het is nu met andere woorden mogelijk om met de ZIPP te praten en hem te zeggen wat je wil dat Alexa doet. Tik met je vinger, zeg “Speel Drake” en Alexa komt in actie.

Omdat ZIPP op alle Alexa-bevelen reageert, opent hij de deur naar een wereld van nieuwe smarthomeapparaten. En dankzij de lichte batterij en de prachtige vormgeving die overal tot haar recht komt, plaats, verplaats en controleer je de ZIPP waar en wanneer je maar wil.

Gratis en gemakkelijk

De spraaktechnologie van Amazon Alexa is volledig gratis beschikbaar voor alle huidige ZIPP- en ZIPP Mini-klanten. Een eenvoudige update volstaat, en die wordt in de herfst van dit jaar gelanceerd. Gebruikers krijgen automatisch een bericht over de update op de Libratone-app.

Uitgebreidere smarthome-integratie met AirPlay 2

En er is meer. Apple AirPlay 2 komt later dit jaar op de markt en zoals steeds is Libratone er klaar voor.

“We zijn er trots op als een van de eerste bedrijven gespecialiseerd in draadloze speakers AirPlay 2-ondersteuning aan te bieden. Dat sluit helemaal aan bij onze ambitie om de wereld verder te veroveren met draadloze speakers die het oog én het oor strelen”, aldus Simon Peschcke Køedt.

Kort nadat Apple AirPlay 2 gereleased heeft, zal de update klaar zijn. Die is volledig gratis voor alle huidige ZIPP- en ZIPP Mini-gebruikers. Geluid in alle vrijheid, daar gaan we voor!

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Over Square Egg BVBA

What Square Egg stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi