Uitgebreide tolheffing Duitsland: DKV adviseert Toll Collect Box

Uitgebreide tolheffing Duitsland: DKV adviseert Toll Collect Box

Landen overkoepelende onboard units op 1 juli 2018 in Duitsland niet operationeel

Vanaf 1 juli 2018 geldt in Duitsland de naar alle rijkswegen uitgebreide vrachtwagentol voor voertuigen vanaf 7,5 ton. DKV adviseert klanten, die bij aanvang van de uitgebreide tolheffing in Duitsland nieuwe onboard units nodig hebben, om zich tijdig te registreren en om de Toll Collect Box van de tolexploitant te gebruiken. Onboard units van Toll Collect die al in gebruik zijn, blijven ook na uitbreiding van de tol in Duitsland actief en hoeven niet vervangen te worden.

 

De planningszekerheid van onze klanten heeft de hoogste prioriteit”, aldus Gertjan Breij, Managing Director DKV EURO SERVICE Benelux.

Op 1 juli 2018 kan alleen de onboard unit van tolexploitant Toll Collect de uitgebreide tolheffing in Duitsland bindend afrekenen. Landenoverkoepelende, EETS-conforme onboard units zoals de DKV BOX EUROPE, staan momenteel pas aan het begin van het betreffende registratieproces en die zal op 1 juli 2018 met zekerheid nog niet afgerond zijn. En omdat elke EETS-aanbieder dezelfde informatie van Toll Collect ontvangt, geldt hetzelfde voor alle andere aanbieders.”

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi