Veiligheid van tankkaarten: DKV breidt klantenaccount uit met veiligheidsopties

Veiligheid van tankkaarten: DKV breidt klantenaccount uit met veiligheidsopties

Flexibele limieten / Kaart tijdelijk (de)activeren / Individuele alerts

DKV Euro Service heeft zijn elektronische klantenaccount, de DKV COCKPIT, uitgebreid met functies om de veiligheid van tankkaarten te verbeteren. DKV klanten kunnen vanaf nu – aangepast aan hun voorzieningsbehoeften – voor elke kaart flexibele limieten instellen. Daarnaast is het mogelijk om elke kaart tijdelijk te (de)activeren. Bovendien stelt de DKV eREPORTING een alert functie per e-mail ter beschikking. Dit is handig in het geval klanten niet alleen de limiet van hun kaarten willen begrenzen, maar ook bij elk gebruik of bij verkeerde invoer van de PIN geïnformeerd willen worden. Op die manier kan de klant het gebruik van de kaart live volgen.

 

Bij het thema veiligheid van tankkaarten is de opmerkzaamheid van de klant ondanks alle voorzorgsmaatregelen een doorslaggevende factor”, zegt Gertjan Breij, managing director van DKV Euro Service Benelux. “Met de uitbreiding van de DKV COCKPIT willen wij onze klanten de mogelijkheid bieden om hun veiligheidsinstellingen aan te passen aan hun tankgedrag en hun persoonlijke behoeften”.

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Over Square Egg BVBA

What Square Egg stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi