Verleg je grenzen: Teufel introduceert de in-ear koptelefoon AIRY SPORTS

Verleg je grenzen: Teufel introduceert de in-ear koptelefoon AIRY SPORTS

Bereik je doelen met de juiste beat: de in-ear bluetooth koptelefoon Teufel AIRY SPORTS biedt optimaal geluid tijdens het sporten, blijft goed zitten en biedt tal van slimme functies.

Sport en muziek gaan hand in hand. Of je nu simpelweg fit wilt blijven of voor topprestaties traint, de AIRY SPORTS is je perfecte metgezel. Deze in-ear koptelefoon blijft stevig in de oorschelp zitten. De zachte earhooks bieden extra houvast. En regen noch zweet kunnen de AIRY SPORTS deren. Hij kan zelfs zwemmers tijdens het trainen aansporen met een optimale geluidskwaliteit en een lange werkduur.

Hoogwaardige audio voor duursporters

De AIRY SPORTS is speciaal ontwikkeld voor mensen met een actieve levensstijl. Deze in-ear bluetooth koptelefoon combineert het voor Teufel kenmerkende kwalitatief hoogwaardige geluid met een accuduur tot 25 uur en een behuizing die voldoet aan de eisen van waterdichtheidsklasse IPX7. De AIRY SPORTS is daarmee zowel tegen regen als zweet bestand. De in-ear koptelefoon kan ook watersporters (zwemmers, kitesurfers, enzovoort) met muziek begeleiden. De makkelijk verwisselbare passtukken en earhooks zijn vervaardigd van zacht, antibacteriële siliconen. Dit waarborgt een goede doch comfortabele grip, ook voor brildragers.

Synchroon sporten

Gebruikers kunnen het geluid aan hun persoonlijke voorkeuren aanpassen met de equalizer in de gratis Teufel headphones-app. Deze app biedt ook de mogelijkheid om de AIRY SPORTS via de ShareMe-functie te verbinden met een tweede AIRY SPORTS, zodat beide koptelefoons muziek uit dezelfde bron ten gehore brengen. Op die manier kunnen twee gebruikers bijvoorbeeld synchroon op dezelfde beat lopen.

Alles onder controle

Het volume, de telefonie en de muziekweergave kunnen via de compacte in line afstandsbediening worden geregeld. Door de afspeeltoets of pauzeertoets een paar tellen ingedrukt te houden wordt de spraakassistent (Siri dan wel Google Assistant) opgeroepen. De AIRY SPORTS van Teufel zorgt voor optimaal verstaanbare telefoongesprekken met de Qualcomm® cVc™-technologie, die het omgevingsgeluid onderdrukt en de gesprekskwaliteit merkbaar verbetert.

Kleuren, prijzen en beschikbaarheid

De AIRY SPORTS is via www.teufelaudio.be vanaf vandaag verkrijgbaar voor 119,99 euro in de kleuren Steel Blue en Night Black. Teufel heeft drie aanvullende kleuropties in productie die binnenkort verkrijgbaar zijn: Moon Gray, Coral Pink en Arctic Blue. Elke AIRY SPORTS wordt in een compact en handzaam hard etui geleverd, samen met een oplaadkabel en drie paar oorpasstukken van uiteenlopende grootte.

Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi