Verwen mama en papa met hun favoriete muziek in een mooi jasje

Verwen mama en papa met hun favoriete muziek in een mooi jasje

De Libratone ZIPP en ZIPP Mini: het ultieme geschenk voor moeder- en vaderdag

Donderdag 14 april 2016 — De ZIPP en de ZIPP Mini van de bekroonde Deense audiofabrikant Libratone behoren tot de bestselling ZIPP-familie. De speakers streven het bevrijdende geluid na door het uitzonderlijke 360° geluid te combineren met draagbare multiroom connectiviteit voor maximale flexibiliteit.

De speakers worden aangeboden tegen democratische prijzen, waardoor een uitmuntende geluidskwaliteit en een flexibel multiroom-systeem nu binnen het bereik van ieders budget komt te liggen. Ideaal voor de kinderen dus om hun vader en/of moeder te verwennen…

Zowel de ZIPP (100 watt) als de ZIPP Mini (60 watt) zijn gebouwd met speciaal voor Libratone ontworpen onderdelen en hebben een WiFi- en Bluetooth-connectiviteit, ideaal om zowel thuis als onderweg makkelijk muziek te kunnen streamen. Dankzij een batterijduur van 8 tot 10 uur is het zelfs mogelijk om de speakers mee te nemen op terras, zelfs in de tuin. Ideaal dus voor moeder of vader om bij zomerse temperaturen ‘buiten’ van hun geliefkoosde muziek te genieten.

De speakers zijn multiroom-compatible met Spotify Connect en Apple Music en beschikken over 360°FullRoom Sound, een intuïtieve touch interface, speakerphone-functie, streamen en opslaan van maximaal vijf internet radiostations en een batterijduur van acht tot tien uur. Alle functies van de speakers kunnen op afstand worden bediend met de nieuw ontwikkelde Libratone-app, die te verkrijgen is in de AppStore en Google Play.

Verkrijgbaarheid

De ZIPP en de ZIPP Mini zijn voor respectievelijk €299 en €249 beschikbaar*. Beide speakers beschikken over een duurzame witte voet en een verwisselbare cover van sneakerstof, verkrijgbaar in vier kleuren: Cloudy Grey, Deep Lagoon, Graphite Grey en Victory Red. Losse covers zijn te koop in de drie kleuren Atlantic Deep, Signal en Sangria voor €29 per stuk. Er is ook de Copenhagen Edition: deze luxe variant is uitgevoerd in stijlvol aluminium en echte Italiaanse wol.

* De Libratone ZIPP is te koop op libratone.com en bij Switch, Lab9, Taco Systems, Bol.com, Coolblue, Fonq en Wehkamp.

Contacteer ons

Sandra Van Hauwaert

Square Egg BVBA