Viering Ridders van de Weg in aanwezigheid van Marc Herremans

Viering Ridders van de Weg in aanwezigheid van Marc Herremans

20 oktober 2018 in Dockx Dome Event Hall te Brussel

Vrijdag 12 oktober 2018 — Geachte persrelatie,                  

TVM nodigt u graag uit op het prestigieuze evenement ‘Ridders van de Weg’ dat dit jaar plaatsvindt op 20 oktober in de Dockx Dome Event Hall te Brussel.

Bedoeling is om de vele Belgische chauffeurs die aangesloten zijn bij TVM én die zich op een positieve manier op vlak van verkeersveiligheid onderscheiden van hun collega’s, voor het voetlicht te brengen. We hopen dan ook ten stelligste dat de media aandacht hebben voor deze fantastische prestaties van menig vrachtwagenchauffeur.

De viering is een initiatief van de ‘Stichting Veiligheidsplan’ van de gespecialiseerde transportverzekeraar TVM.  TVM kan rekenen op de aanwezigheid van eregast Marc Herremans om de onderscheidingen uit te reiken.

Praktische informatie:
Plaats van het gebeuren: Dockx Dome Event Hall (Bld Lambermontlaan 1), 1000 Brussel.

Meer info: https://www.docksdome.be

Tijdstip: zaterdag 20 oktober 2018 met een receptie vanaf 17 uur. De huldiging start stipt om 18 uur, gevolgd door een walking dinner om 19 uur.

Interviews: interviews kunnen plaatsvinden tussen 17 en 18 uur, en na de huldiging.

We hopen dat u erbij kunt zijn wanneer tientallen vrachtwagenchauffeurs worden ‘geridderd’ en beloond voor hun uitzonderlijke rijkunsten. Graag ontvangen we voor 18 oktober een bevestiging van uw aanwezigheid naar sandra@square-egg.be.

Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA