Volvo Cars kiest TomTom

Volvo Cars kiest TomTom

Woensdag 8 juni 2016 — TomTom (TOM2) is door Volvo Cars geselecteerd als leverancier voor zijn nieuwe in-car infotainmentsysteem. Vanaf 2019 zullen Volvo-klanten die beschikken over SPA- en CMA-inbouwsystemen wereldwijd* gebruik kunnen maken van TomToms navigatieproducten.

Deze overeenkomst markeert de eerste samenwerking tussen TomTom en Volvo Cars, een toonaangevende autofabrikant met een lange traditie in innovatie. TomTom levert Volvo Cars onder andere digitale NDS-kaarten, real-time kaartupdates, navigatiesoftware, TomTom Traffic verkeersinformatie en gerelateerde diensten.

“We zijn ontzettend blij om de samenwerking tussen TomTom en een alom gerespecteerd bedrijf als Volvo Cars aan te kunnen kondigen”, zegt Antoine Saucier, managing director van TomTom Automotive. “Dankzij Volvo Cars vertrouwen in de producten van TomTom versterken we onze unieke positie in de autoindustrie en kunnen we toekomstbestendige systemen blijven leveren die steeds voldoen aan de snel veranderende eisen uit de markt.”

* In de regio’s Europa, Noord-Amerika, China, Japan, Zuid-Korea, Latijns Amerika en Afrika.

Contacteer ons

Sandra Van Hauwaert

Square Egg BVBA