Vrouwelijke versterking voor voetbalclub Waasland-Beveren in belangrijke thuismatch

Vrouwelijke versterking voor voetbalclub Waasland-Beveren in belangrijke thuismatch

Donderdag 26 januari 2017 — Zaterdag 28 januari 2017 speelt eersteklasser Waasland-Beveren de belangrijke thuismatch tegen Westerlo. Daarvoor doet de club een beroep op 400 extra – vrouwelijke – supporters. Voor het eerst organiseert de voetbalploeg een ladies night ten voordele van de nationale borstkankercampagne Think-Pink.

Het initiatief is een schot in de roos, want de 400 beschikbare plaatsen zijn ondertussen verkocht. De vrouwen genieten niet alleen van een leuke avond voetbal, maar worden ook vergast op een walking dinner, optreden van Gunther Neefs en een heuse afterparty. Ook een pronostiekwedstrijd en een verrassingsact staan op het programma.

Het Freethiel kleurt roze

Op de tribunes en op het veld zal veel roze te zien zijn. De spelers van beide teams steunen de actie en komen in speciale roze outfits het veld op. Die kleur is niet toevallig, want roze is de internationale kleur voor steun aan de strijd tegen borstkanker.

Waasland-Beveren wil op 28 januari 2017 de overwinning in de wacht slepen, en hoopt daarnaast om de nationale borstkankercampagne met minimum 10.000 euro te steunen.