Werner Geens is dé Gouden Ridder van de Weg in 2018

Werner Geens is dé Gouden Ridder van de Weg in 2018

TVM verrast Bonheidenaar in aanwezigheid van Marc Herremans

Transportverzekeraar TVM heeft vanavond Bonheidenaar Werner Geens van transportbedrijf GP Trans tot dé Gouden Ridder van de Weg in 2018 bekroond. Deze prestigieuze titel reikt TVM jaarlijks uit aan een beroepschauffeur die minstens 10 jaar onafgebroken schadevrij rijdt. Werner werd vanavond bij zijn opdrachtgever Andiprim in Sint-Katelijne-Waver totaal verrast door zijn echtgenote, een delegatie van TVM en niemand minder dan eregast Marc Herremans. De geroemde triatleet, sportpersoonlijkheid van het jaar 2002 en stichter van To Walk Again overhandigde Werner het Gouden Ridder ereteken en loofde de chauffeur vervolgens uitgebreid in zijn toespraak.

De 55-jarige Werner Geens startte vanavond zijn werkdag vroeger dan gewoonlijk en hij had werkelijk geen idee welke verrassing hem te wachten stond toen hij de terreinen bij zijn opdrachtgever Andiprim opdraaide. “10 jaar schadevrij rijden is een hele prestatie,” beaamt Frank Van Nueten, algemeen directeur van TVM. “Als gespecialiseerd transportverzekeraar beseffen we als geen ander hoe moeilijk het is om behendig en geconcentreerd met een vrachtwagen door het drukke verkeer te manoeuvreren. Als vervoerder van fruit en groenten komt Werner ook op de drukste plekken, zelfs midden in de stad. Werner werd reeds onderscheiden met een bronzen certificaat in 2010 en een zilveren in 2012. Vandaag worden zijn kwaliteiten andermaal in de verf gezet met een Gouden Ridder ereteken.”

Werner Geens is al meer dan 20 jaar beroepschauffeur en rijdt voor zijn eigen bedrijf GP Trans. In zijn DAF vervoert hij fruit en groenten doorheen de Benelux. Zo maalt hij jaarlijks om en bij de 100,000 km.

De Ridders van de Weg[1] zijn een initiatief van de Stichting Veiligheidsplan van TVM verzekeringen. Als verzekeringsspecialist wil TVM door schadepreventie en risicobeheer niet alleen het aantal schades verminderen, maar ook een positieve bijdrage leveren aan verkeersveiligheid. In Nederland, waar de Ridders van de Weg zijn ontstaan, zijn er de afgelopen decennia ruim 25,000 chauffeurs onderscheiden en ook in België is de Ridderorde een prestigieuze onderscheiding geworden. Elk jaar reikt TVM bronzen, zilveren en gouden insignes uit aan beroepschauffers die respectievelijk 3, 5 en 10 jaar schadevrij zijn. De 14e editie van de Ridders van de Weg in België vindt plaats op 20 oktober in Brussel. Meer informatie volgt.

[1] Meer informatie via https://www.tvm.be/nl/ridders-van-de-weg

Contacteer ons
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Sandra Van Hauwaert Square Egg BVBA
Over Square Egg Communications BVBA

What Square Egg Communications stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg Communications BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi