Zwembadbutler wordt exclusieve partner van Gymgala 50 jaar TC Athena

Zwembadbutler wordt exclusieve partner van Gymgala 50 jaar TC Athena

TC Athena viert op zaterdag 27 mei haar 50-jarig jubileum met een prestigieus Gymgala in de Topsporthal te Gent. Zopas is besloten dat Zwembadbutler daar de exclusieve commerciële partner van wordt. Daarnaast heeft het bestuur van Athena ervoor gekozen om de persrelaties van het evenement te laten verzorgen door het communicatiebureau Square Egg.

Zaakvoerder Jeffrey Anthuenis: “Bij Zwembadbutler zijn we super fier dat we mee onze schouders kunnen zetten onder het prestigieuze Gymgala. Dit 50-jarig jubileum is een absolute mijlpaal in de kronieken van de club. We zijn dan ook bijzonder vereerd dat wij als relatief jong bedrijf deel zullen uitmaken van dit unieke momentum.

Voorzitter Kris Laureys van TC Athena vzw: “2017 wordt een absoluut feestjaar voor onze club en het Gymgala is daarvan de kers op de taart. We zijn blij dat we een partner hebben gevonden die er samen met ons helemaal wil voor gaan. We danken Zwembadbutler voor het vertrouwen en zullen dat uitbundig vieren met een groots spektakel op 27 mei in de Topsporthal in Gent.”

Al 513 tickets de deur uit

Met nog een goeie maand te gaan, vliegen de tickets de deur uit. Naast de eigen gymnasten zullen eveneens enkele externe toppers, zoals TNT-Crew (bekend van Belgium’s Got Talent) en Kaat Dumarey (Europees Kampioen acro) aan het werk te zien zijn. Niet te missen dus! Wie er graag bij wil zijn, doet er goed aan zo snel mogelijk tickets te bestellen tijdens een van de resterende verkoopmomenten (zie website www.50jaarathena.be/tickets)

Over Square Egg BVBA

What Square Egg stands for? We think out of the box and take nothing for granted. Because an egg is never square. We know that, you know that... Unless…

Now let's cut the crap and get on it. No nonsense, no bullshit. Square and fair.
We believe in facts. What you see is what you get... 
We will always do more, never less... 
Trust us...Tell us your plans, let's sit together and make them happen!

Square Egg BVBA
Heidegrond 42
9080 Lochristi